Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Και δεύτερος νεκρός στις διαδηλώσεις σε ΗΠΑ: Ένας αστυνομικός έπεσε από πυροβολισμούς



Τη ζωή του έχασε ένας ομοσπονδιακός αστυνομικός στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, όταν ο ίδιος και ένας ακόμα συνάδελφός του δέχτηκαν πυρά κατά την διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν με φόντο την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στην Μινεάπολη...
αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CNN.  Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό μέσα σε λίγες ώρες, καθώς νωρίτερα τη ζωή του έχασε 19χρονος στο Ντιτρόιτ, επίσης χτυπημένος από σφαίρες.  Τουλάχιστον 7.500 άνθρωποι έχουν κατεβεί στους δρόμους του Όκλαντ και συμμετέχουν στις διαδηλώσεις, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας που επικαλείται το CNN.  Η αστυνομία του Όκλαντ είχε κηρύξει παράνομες τις συγκεντρώσεις από τη νύχτα της Παρασκευής, όταν τραυματίστηκαν αστυνομικοί από αντικείμενα που εκτοξεύθηκαν εναντίον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive