Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΒΟΥΛΑ. Θρίλερ με τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Βούλα: Το συμβόλαιο θανάτου και το μυστήριο της «διπλής» ταυτότητας. Τι είπε η γυναίκα του. ΒΙΝΤΕΟ

Συμβόλαιο θανάτου πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη ...
Θρίλερ με την «διπλή» ταυτότητα του θύματος στη Βούλα, τον επιχειρηματία που σκότωσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της μαφιόζικης εκτέλεσης, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα....
Λίγο μετά τις 21:00, ενημερώθηκε η αστυνομία για αιματηρό περιστατικό. Αμέσως στην οδό Δωδεκανήσου έσπευσαν περιπολικά, όπου εντόπισαν νεκρό άνδρα, ο οποίος είχε δεχτεί δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα, πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν με ταχύτητα.  

Πηγές μεταφέρουν ότι η Γαλλίδα σύζυγος του θύματος κατέθεσε σε κατάστασή σοκ στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα επιλήψιμο για τις δραστηριότητες του άντρα της, ούτε μπορούσε να σκεφτεί κάποιον που να έχει λόγο να δολοφονήσει τον σύζυγό της.
Κατά την ίδια, είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς στην Ελλάδα, μαζί με το παιδί τους, ώστε ο Βέλγος να εργαστεί στην Ελλάδα.
Το σπίτι όπου διέμεναν στη Βούλα είχε νοικιαστεί μέσω πλατφόρμας Airbnb και το αυτοκίνητό του είχε πινακίδες Ζυρίχης. Ο 45χρονος δήλωνε έμπορος λαδιού, τροφίμων και κάρβουνου. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν τη σορό, βρήκαν στα ρούχα περίπου 1.000 ευρώ σε μετρητά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, φαίνεται ότι ήταν επαγγελματίες και εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου». Υπάρχει ένα θρίλερ γύρω από την ταυτότητα του 45χρονου θύματος καθώς πάνω του βρέθηκαν δύο ταυτότητες Η αστυνομία εντόπισε κάλυκες από 9άρι όπλο. Δύο ταυτότητες στο πορτοφόλι του θύματος. Διαφορετικά στοιχεία Βέλγου υπηκόου, ίδιες φωτογραφίες. Στη μια εμφανίζεται με ηλικία 47 ετών και στην δεύτερη 50 ετών. Στην κατοχή του βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 ευρώ.. 
Τα αποτυπώματα, που τα έστειλε στην Ιντερπόλ για να γίνει η ταυτοποίηση του θύματος. Οι δράστες της δολοφονίας, είχαν στήσει καρτέρι στον 45χρονο έξω από το σπίτι του και όταν αυτός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και μπήκε στην πιλοτή της πολυκατοικίας, τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με δύο σφαίρες στο κεφάλι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive