Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Συνελήφθη άλλη μια συμμορία δολοφόνων Πακιστανών: Λήστευαν ζευγάρια στου Φιλοπάππου, μαχαίρωναν και είχαν οργανώσει ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής

Χειροπέδες στα μέλη της αδίστακτης συμμορίας -όλοι τους Πακιστανοί- που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα ζευγαράκια στην περιοχή του Φιλοπάππου πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. Έπειτα από έρευνες συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που, εκτός από τις ληστείες, κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.... Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν ακόμη 12 ομοεθνείς τους για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τα μέλη της σπείρας ακινητοποίησαν με την απειλή σουγιάδων στον λόφο του Φιλοπάππου ένα ζευγαράκι με σκοπό να το ληστέψουν. Ο 19χρονος που συνόδευε την κοπέλα αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να την προστατέψει, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να τον μαχαιρώσουν στον θώρακα!
Ο νεαρός νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου «Ελπίς» σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση! Οπως αποδείχθηκε από τις έρευνες, οι έξι Πακιστανοί έφευγαν βραδινές ώρες από το Αιγάλεω, όπου είχαν μόνιμο κατάλυμα, και πήγαιναν στου Φιλοπάππου, όπου έστηναν καρτέρι.
Εκεί αιφνιδίαζαν τα θύματά τους απειλώντας τα με σουγιάδες και αυτοσχέδια ρόπαλα, και τους άρπαζαν χρήματα, κοσμήματα, ρολόγια, ακριβά μπουφάν, κινητά και μπλούζες, ακόμα και παπούτσια!Οι ληστές είχαν αναπτύξει ένα ολόκληρο κύκλωμα κλεπταποδοχής, με αποτέλεσμα να ξεφορτώνονται τα κλοπιμαία και να είναι «καθαροί» σε ελέγχους της Αστυνομίας.
Αμέσως μετά τις ληστείες παρέδιδαν τη λεία σε συνεργούς τους, οι οποίοι φρόντιζαν να «σπρώχνουν» σε ενεχυροδανειστήρια και καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων κινητών στο κέντρο τις Αθήνας ό,τι μπορούσε να πουληθεί, και κρατούσαν προμήθεια.

8 σχόλια:

  1. Πακιστανοί εμπλουτίζουν πολιτισμικά την Ελλαδα.Που κατάντησες Ελλαδιτσα..


    https://twitter.com/commonsense491/status/1254479962456961024


    Poor Pakistanis in Greek migrant camp


    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1256249813009653763


    Pakistanis vs Nigerians, downtown Athens, under the Acropolis.
    Video from 2019...Βίντεο από ¨μάχη¨ Πακιστανών με Νιγηριανούς κάτω από την Ακρόπολη…


    https://twitter.com/thedukeoriginal/status/1256535835471761409

    https://tourkikanea.gr/arthra-tou-istologiou/pakistani-2/


    ''Το βίντεο είναι του 2019. Μετανάστες ¨εμπλουτίζουν¨ το κέντρο της Αθήνας κάτω ακριβώς από την Ακρόπολη. ΟPEN THE BORDERS λένε πια μόνο οι έχοντες ΜΚΟ και οι πολιτικά αγράμματοι. Προφανώς δεν αρκεί πια μόνο το σφράγισμα των συνόρων, πρέπει να εκκαθαριστεί το κέντρο της Αθήνας από τα εγκληματικά στοιχεία κάθε προέλευσης, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν τις προδοτικές πολιτικές των κυβερνώντων μας και ¨κατσικώθηκαν¨ στο κέντρο της πρωτεύουσας μας…''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού τούς έπιασαν τί θα κάνουν σε λιγάκι πάλι έξω θα είναι...

      Διαγραφή
  2. Εγώ δεν θα πω που κατάντησες Ελλαδίτσα, αλλά που την κατάντησαν οι άθλιοι πολιτικοί που κυβερνούν !!! Φέρτε ρε κοπρίτες κι άλλους Πακιστανούς !!!!!! Γουστάρουμε να μας ληστεύουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφόσον είναι Πακιστανοί να εφαρμοστεί σ αυτούς ο Νόμος της Πατρίδας τους...για να μην μας πουν και ρατσιστές...😉😉!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας είπαν ότι δεν μπορούν να τους απελάσουν επειδή δεν τους δέχεται η χώρα τους. Ακατοίκητα νησιά κ θα θέλουν να φύγουν μόνοι τους. Οι πλούσιοι αριστεροί θα ενδιαφερθούν πιστεύω να χρηματοδοτήσουν αυτή την εθνική προσπάθεια ξεπουλώντας μερικά από τα ακίνητα τους. Έτσι θα αποδείξουν κ σε μας ότι αγαπάνε την πατρίδα κ δεν κοιτάζουμε μόνο την τσέπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσεις οι δεξιοι οι κλεφταραδες ειστε φτωχοι και δεν δεν σημετεχεται 60 χρονια εχετε φαι τα θεμελια αυτου του κρατους και τους νομους που ψηφυσατε και φτενε οι αριστεροι ;

      Διαγραφή
  5. Απλά τα πράγματα 45αρι φυλαχτό και όποιον πάρει ο χάρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν αρκει να τους πιανει η αστυνομια !! Πρεπει να γινουν νεοι χωροι κρατησης για δαυτους,,σε ερημονησια και ξερονησια μακρυα απο τον πολιτισμο και την ηπειρωτικη ελλαδα !! και οχι ολοι μαζι !! ΠΧ Στη νησο <>,,οι πακιστανοι !! Στην βραχονησιδα <>,,οι αφγανοι!!! ΚΟΚ !!! Μονον ετσι θα λυθει το προβλημα !! Τροφοδοσια,,μια φορα την εβδομαδα,,με ενα καικι !! Φυλαξη ?? Μηδενικη !! Αφου κανεις δεν θα μπορει να φυγει κολυμπωντας !!! Κοστος ?? Μηδενικο εως ελαχιστοτατο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive