Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Το Πρώτο Θέμα καρφώνει το περιβάλλον Μητσοτάκη για σχέσεις με τον Παπαδημούλη και την ΜΚΟ! (Κάτι σημαντικό ξεχνάτε)

Το Πρώτο Θέμα καρφώνει το περιβάλλον Μητσοτάκη για σχέσεις με τον Παπαδημούλη και την ΜΚΟ! (Κάτι σημαντικό ξεχνάτε)Έχουμε το πρωτοφανές γεγονός, ένας ευρωβουλευτής προερχόμενος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του πρωθυπουργού. Απορώ γιατί απορείτε για την συνεργασία Οικογένειας Μητσοτάκη με τον Παπαδημούλη…Και οι δυο πλευρές, σιτίζονται από τον ΣΟΡΟΣ... όπως και άλλοι ευρωβουλευτές.Σας υπενθυμίζω την περιβόητη φωτογραφία, μια και το θέμα το είχα αναρτήσει στο προηγούμενο κατηργημένο ιστολόγιο.

Καλλιόπη Σουφλή

Μείζον πολιτικό θέμα εάν επιβεβαιωθεί η αποκάλυψη ότι ο πελάτης του Παπαδημούλη είναι η ΜΚΟ του Σόρος που ελέγχεται από το περιβάλλον Μητσοτάκη.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη συζήτηση για την νόμιμη μεν, όχι όμως ηθική ενέργεια του ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να αγοράσει ακίνητα και να τα μισθώνει σε ΜΚΟ.
Το θέμα πλεόν αποκτά μεγάλες διαστάσεις και εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ότι ο κύριος πελάτης ως μισθωτής του κυρίου Παπαδημούλη, ήταν η διαβόητη ΜΚΟ του Σόρος, Solidarity Now. Με αυτή την αποκάλυψη όμως η εφημερίδα καρφώνει το ίδιο το περιβάλλον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το στενό πολιτικό και συγγενικό περιβάλλον του πρωθυπουργού πίσω από την ΜΚΟ που μισθώνει τα ακίνητα Παπαδημούλη!

Το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ, ελέγχεται κυριολεκτικά από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για του λόγου το ασφαλές, ως πρόεδρος εμφανίζεται ο κύριος Στέλιος Ζαββός, αδερφός του νυν υφυπουργού Οικονομικών του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Γιώργου Ζαββού!
Η γενική διευθύντρια δε της ΜΚΟ, είναι η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!
Εφόσον λοιπόν η αποκάλυψη της κυριακάτικης εφημερίδας ισχύει, έχουμε το πρωτοφανές γεγονός, ένας ευρωβουλευτής προερχόμενος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.

Μπορεί η όλη πραγμάτευση να μην συνιστά ποινικό ζήτημα, δημιουργεί όμως ένα μείζον πολιτικό ζήτημα το οποίο εντείνεται και λόγω της φύσης της συγκεκριμένης συνεργασίας.

Που έχει να κάνει με το εθνικά ευαίσθητο θέμα του προσφυγικού και της παράνομης μετανάστευσης.
Ενώ συνιστά πλέον θέμα εθνικής ασφάλειας, υπάρχουν πρόσωπα επιφορτισμένα με την ευθύνη προστασίας των εθνικών συμφερόντων, τα οποία βιοπορίζονται ένθεν κακείθεν από αυτό, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

1 σχόλιο:

  1. Το "σύστημα Σόρος" και η επίθεση των "ανθρωπιστών" κατά της Ελλάδας. Γράφει ο Καραμπελιάς Γιώργος

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/03/blog-post_378.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive