Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκε ο οδηγός που μετέφερε την «μαυροφορεμένη» στο σημείο – Τι είπε στις αρχές

Επίθεση με βιτριόλι: «Με κατέστρεψαν και δεν ξέρω το γιατί», λέει ...
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε την «μαυροφορεμένη» στο σημείο λίγο πριν το συμβάν. Συγκεκριμένα, ο οδηγός ανέφερε στις Αρχές ότι...
δεν γνώριζε για την επίθεση και πρόσθεσε ότι άφησε την «μαυροφορεμένη» λίγα μέτρα πιο κάτω, 7 λεπτά περίπου πριν η δράστις ρίξει το καυστικό υγρό στην άτυχη Ιωάννα.
Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη κατάθεση της 34χρονης Ιωάννας στους αστυνομικούς που την επισκέφτηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Ιωάννα περιέγραψε με λεπτομέρειες το συμβάν στην Καλλιθέα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «πήγα στη δουλειά μου, όπως κάθε πρωί και τότε είδα μια γυναίκα να κατεβαίνει από τα σκαλοπάτια του κτιρίου, να μου πετά το υγρό και να εξαφανίζεται. Σεν ήταν γνωστή μου, δεν μου θύμισε κάτι».
Στο μεταξύ, μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση της 34χρονης που δέχθηκε φρικτή επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από μία εβδομάδα, μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με αποκλειστικές της πληροφορίες.
Όπως ανέφερε η δημόσια τηλεόραση, υπάρχει κάμερα κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δράστη να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση, να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει εικόνα της όταν βγαίνει και η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο.
Ωστόσο οι αρχές ελπίζουν πως με ειδική επεξεργασία θα μπορέσουν να ανασυνθέσουν το πρόσωπο της γυναίκας, έστω εν μέρει, ούτως ώστε να βοηθήσουν την 34χρονη, θύμα της επίθεσης, να τη θυμηθεί ή και να την αναγνωρίσει.
Κατά το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αρχές ιχνηλατούν τη διαδρομή του οχήματος της γυναίκας, προσπαθούν να βρουν από πού ξεκίνησε αλλά και το σπίτι που μένει, καθώς, σύμφωνα με τις πηγές του καναλιού, φαίνεται να έχει κάνει σημαντικά λάθη και τόσο στη διαδρομή που ακολούθησε όσο και κατά την επίθεση στην 34χρονη, λάθη που η Αστυνομία φιλοδοξεί να εκμεταλλευτεί για να βρει την άκρη του νήματος.
Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη και οι έρευνες των αρχών
«Μία εργαζόμενη είχε κάνει “σκηνή” σε ένα στέλεχος της επιχείρησης για προσωπικούς λόγους. Αυτό έγινε πριν από περίπου πέντε μήνες. Hμουν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό. Hμουν παρούσα στο χώρο. Δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με την επίθεση εναντίον μου. Απλά το λέω γιατί το θυμήθηκα», είπε μεταξύ άλλων η 34χρονη, που δέχθηκε τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.
Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση μέχρι χθες είχαν τρεις επαφές μαζί της συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών της ώρας. Σε μία από αυτές έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά. Οι αστυνομικοί βρήκαν τη συγκεκριμένη γυναίκα και της πήραν κατάθεση, στην οποία επιβεβαίωσε το περιστατικό, ωστόσο δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ η αντιπαράθεση ήταν για άλλο λόγο και δεν σχετιζόταν σε καμία περίπτωση με την 34χρονη, την οποία μάλιστα δεν θυμάται ότι βρισκόταν στο χώρο.
Ο δικηγόρος της 34χρονης κ. Απόστολος Λύτρας προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοούσε η πελάτισσά του όταν αναφέρεται σε επαγγελματικό περιβάλλον: «Αυτό που είπε η κοπέλα είναι το εξής, να σας το πω με απλά λόγια τι ήθελε να πει και τι είπε. Είπε μην ασχολείστε με την προσωπική μου ζωή, στους αστυνομικούς, δεν φοβάμαι κάτι από εκεί. Να δούμε, είπε, κάτι άλλο αν υπάρχει. Και μάλιστα το μυαλό της πήγε μήπως κάποια είχε εμμονή μαζί της… Εάν βρίσκονταν κάποια στοιχεία θεωρώ ότι θα είχαμε φτάσει στη δράστιδα του εγκλήματος, όσο περνάνε οι μέρες, δεν ξέρω, προβληματίζομαι».
Οι αρμόδιοι αξιωματικοί έχουν συλλέξει 15-20 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις της μαυροφορεμένης γυναίκας και κυρίως την προσέγγιση ή διαφυγή της με κάποιο όχημα. Παράλληλα, αναμένουν τη μερική ανάρρωση της άτυχης γυναίκας προκειμένου να πάρουν μία ολοκληρωμένη κατάθεση, προκειμένου να ρωτήσουν συγκεκριμένα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive