Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ. ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο καιρό πριν, τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ζούσε αυτή η πανέμορφη κοπέλα. Η 34χρονη ασφαλίστρια Ιωάννα Παλιοσπύρου που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδε τη ζωή της να καταστρέφεται όταν δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι από...

μια άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα μπροστά από το ασανσέρ της εταιρείας στην οποία εργαζόταν, μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν ένα πλάσμα χαρούμενο που ζούσε στο έπακρο την κάθε στιγμή. Που ταξίδευε, που διασκέδαζε, που χαιρόταν τον έρωτα, τις παρέες και τους φίλους της. Κι ενώ φωτογραφίες από όμορφες και ανέμελες στιγμές της ζωής της έχουμε δει πολλές, το PatKiout.gr εντόπισε και σας παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο η Ιωάννα «ολοζώντανη» τα… σπάει με την παρέα της στα μπουζούκια και πιο συγκεκριμένα στο Κέντρο Αθηνών όπου εμφανιζόταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, τραγουδώντας και χορεύοντας με πάθος την πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή: «Βάλ’το τέρμα, σ’ αγαπάω εσένα»… Δες το βίντεο – ντοκουμέντο με την ξέφρενη διασκέδασή της μαζί με τις φίλες της λίγο καιρό πριν η ζωή της αλλάξει για πάντα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive