Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ, “ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΕΣ”, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΑΔΗ ΣΤΟ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ. ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο “ΚΑΟΥΜΠΟΪ” ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ (ΖΩΝΤΑΝΟ)

tramp-dolofonia1

Διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί, το Σάββατο (30/05, τοπική ώρα), έξω από τον Λευκό Οίκο και συγκρούονται με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στις ΗΠΑ.. στον απόηχο της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και πολίτες, το Σάββατο (30/05, τοπική ώρα), συγκρούονται με την Αστυνομία έξω από τον Λευκό Οίκο.

https://twitter.com/i/status/1266844117654478851
Ειδικότερα, το συγκεντρωμένο πλήθος προσπαθεί να περάσει στον πεζόδρομο της Λεωφόρου της Πενσιλβάνια, έξω από τον φράχτη του Λευκού Οίκου. Οι διαδηλωτές πετούν μπουκάλια στους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι με πλήρη εξάρτυση και απαντούν με ρίψη δακρυγόνων.
Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή (29/05), ο Λευκός Οίκος αναγκάστηκε να κλείσει για περίπου μια ώρα αφού βρέθηκε στον κλοιό των διαδηλωτών και, μάλιστα, μια μικρή ομάδα από αυτούς επιχείρησε να σπάσει τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί.
© AP PHOTO / PATRICK SEMANSKY
Τραμπ σε διαδηλωτές: Αν παραβιάζατε τον Λευκό Οίκο, θα σας περίμεναν σκυλιά και όπλα
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως όποιος παραβίαζε τον Λευκό Οίκο, τον περίμεναν «σκυλιά και όπλα».
Ακόμα, ο Τραμπ υποστήριξε, με ανάρτησή του στο Twitter, πως φταίνε οι «ANTIFA» και οι «ριζοσπαστικοί αριστεροί» ενώ αυτά τα «οργανωμένα γκρουπ» δεν έχουν καμία σχέση με τον Φλόιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive