Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Κ.Γρίβας: Αναφέρουν ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους Ελληνικών Νησιών τους ΜΗ ΝΟΜΙΜΑ εισερχομένους λαθρομετανάστες!

4 σχόλια:

  1. Μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ΜΚΟ του Σόρος η Νέα Δημοκρατία!


    ''ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί στον εποικισμό της Ελλάδας, μαζί και στα... λεφτά του Σόρος - Στην ΜΚΟ του Σόρος (του Ζαββού και της εξαδέλφης Μητσοτάκη) ενοικιάζει τα σπίτια του ο Παπαδημούλης!Στο ελληνικό παράρτημα της ΜΚΟ Solidarity Now, γενική διευθύντρια είναι η εξαδέλφη του... Μητσοτάκη και αυτοί ενοικιάζουν για λογαριασμό "προσφύγων" τα σπίτια του... λαϊκού αγωνιστή Παπαδημούλη!ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ... ίδιος ο ΒΟΘΡΟΣ του πολυπολιτισμού!
    Διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Newsbreak.gr:
    "Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη συζήτηση για την νόμιμη μεν, όχι ηθική δε ενέργεια του ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ Δημήτρη Παπαδημούλη να αγοράσει ακίνητα και να τα μισθώνει σε ΜΚΟ. Το θέμα όμως αποκτά μεγάλες διαστάσεις και εξελίσσεται σε μείζον πολιτικό ζήτημα, μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα ότι ο κύριος πελάτης ως μισθωτής του κυρίου Παπαδημούλη, ήταν η διαβόητη ΜΚΟ του Σόρος, Solidarity Now.Το στενό πολιτικό και συγγενικό περιβάλλον του πρωθυπουργού πίσω από την ΜΚΟ που μισθώνει τα ακίνητα Παπαδημούλη!Το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ, ελέγχεται κυριολεκτικά από τον στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για του λόγου το ασφαλές, ως πρόεδρος εμφανίζεται ο κύριος Στέλιος Ζαββός, αδερφός του νυν υφυπουργού Οικονομικών του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Γιώργου Ζαββού!

    Η γενική διευθύντρια δε της ΜΚΟ, είναι η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, εξαδέλφη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!
    Εφόσον λοιπόν η αποκάλυψη της κυριακάτικης εφημερίδας ισχύει, έχουμε το πρωτοφανές γεγονός, ένας ευρωβουλευτής προερχόμενος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λαμβάνει χρήματα από ΜΚΟ που ελέγχεται από πρόσωπα του στενού και ευρύτερου περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.Μπορεί η όλη πραγμάτευση να μην συνιστά ποινικό ζήτημα, δημιουργεί όμως ένα μείζον πολιτικό ζήτημα το οποίο εντείνεται και λόγω της φύσης της συγκεκριμένης συνεργασίας. Που έχει να κάνει με το εθνικά ευαίσθητο θέμα του προσφυγικού και της παράνομης μετανάστευσης. Ενώ συνιστά πλέον θέμα εθνικής ασφάλειας, υπάρχουν πρόσωπα επιφορτισμένα με την ευθύνη προστασίας των εθνικών συμφερόντων, τα οποία βιοπορίζονται ένθεν κακείθεν από αυτό, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης."
    ...Η Νέα Δημοκρατία έχει αναλάβει από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ την αντικατάσταση του πληθυσμού της Ελλάδας. Δεν είναι υπερβολή, είναι η πραγματικότητα την οποία έχει ομολογήσει ο ίδιος ο "αντι-νατιβιστής" πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάλληλοι στα κέντρα υποδοχής της Ολλανδίας: «ΒόρειοΑφρικανοί εγκληματίες παρουσιάζονται ως ασυνόδευτοι ανήλικοι»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/881051_ypalliloi-sta-kentra-ypodohis-tis-ollandias-voreioafrikanoi (μην πατε μακρια να ειστε σιγουροι οτι τα ιδια συμβαινουν και σε μας με την διαφορα στην ελλαδα να μην ασχολειται κανεις με το θεμα)

    Νέο αιματηρό περιστατικό στη Μόρια - Νεαρός Αφγανός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή του

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/881060_neo-aimatiro-peristatiko-sti-moria-nearos-afganos-dehtike

    ''Δεν έχουν τέλος τα αιματηρά περιστατικά στη Μόρια.Μετά την 23χρονη Αφγανή που μεταφέρθηκε νεκρή στο ιατρείο του ΚΥΤ το απόγευμα της Παρασκευής, μαχαιρωμένη από συνομήλικη ομοεθνή της, ένας νεαρός Αφγανός τραυματίστηκε σοβαρά το Σάββατο με μαχαίρι από ομοεθνή του.Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγή του φερόμενου δράστη.Ο αποκλεισμός επί εβδομάδες του ΚΥΤ έχει πυροδοτήσει ένα άνευ προηγουμένου κύμα βίας μεταξύ των... ενοίκων του.Tην Παρασκευή ανακοινώθηκε η παράταση του lockdown στα ΚΥΤ έως και τις 7 Ιουνίου.''

    Ξηλώνεται το… χρυσό πουλόβερ των MKO: Οι έλεγχοι έβγαλαν «λαβράκια» με έσοδα εκατομμυρίων!

    http://amfipolinews.blogspot.com/2020/05/mko.html

    ''Χρυσές δουλειές αποδεικνύεται πως κάνουν οι περίφημες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, αυξάνοντας τόσο τα έσοδά τους, όσο και τους υπαλλήλους τους, στο διάστημα της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.Όπως φαίνεται, η δυστυχία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων αλλά και το πρόβλημα διαχείρισης που αυτοί δημιουργούν στην ελληνική κοινωνία, αποτελούν «χρυσωρυχείο» για κάποιους, που πλουτίζουν κάνοντας εμπόριο… ανθρωπιάς!Από την έρευνα που διεξήγαν τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί και ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, διαπιστώθηκε ότι μια ΜΚΟ που το 2013 είχε 50 εργαζομένους, έφτασε το 2019 να έχει… 1.050!
    Έκπληξη προκάλεσε στο ελεγκτικό κλιμάκιο και η κατακόρυφη αύξηση εσόδων που είχε μια άλλη οργάνωση, η οποία μέσα σε μια πενταετία αύξησε τα έσοδά της κατά… 23 εκατομμύρια ευρώ!Σε πρώτη φάση, έπειτα από σχετικές καταγγελίες, έγινε έλεγχος σε τρεις ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ασυνόδευτων παιδιών, με έσοδα εκατομμυρίων ευρώ η κάθε μία. Το υλικό από τις εφόδους στις συγκεκριμένες οργανώσεις σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιάβλητο, ενώ παράλληλα υπολογιστές και αρχεία γίνονται φύλλο και φτερό.

    Έλεγχος στο 15-20% των ΜΚΟ μέσα στο καλοκαίρι
    Τις επόμενες ημέρες, στο στόχαστρο των ειδικών κλιμακίων ελέγχου θα μπουν ακόμη δέκα ΜΚΟ, αυτή τη φορά με έδρα στην Περιφέρεια και μικρότερο κύκλο δραστηριοτήτων. Τελικός στόχος είναι μέσα στο καλοκαίρι να ελεγχθεί δειγματοληπτικά, αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια, το 15-20% των ΜΚΟ, σε μια προσπάθεια να μπει τάξη στην ανεξέλεγκτη δράση κάποιων οργανώσεων.Οι έλεγχοι επικεντρώνονται στη διασφάλιση της διαφάνειας και της λογοδοσίας για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων, μέσω των οποίων χρηματοδοτείται η δράση των φορέων αυτών. Αντικείμενο ελέγχου αποτελεί, επίσης, η αξιολόγηση της απόδοσης των προγραμμάτων προστασίας και στήριξης ευάλωτων ομάδων, όπως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.
    Στόχος της ανεξάρτητης αρχής, είναι τον Σεπτέμβριο να υπάρχει πλήρης εικόνα των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στον χώρο του μεταναστευτικού, για να περάσουν στην επόμενη φάση που αφορά ΜΚΟ οι οποίες κινούνται σε άλλα πεδία.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γ.Γ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

    https://ethnikismos.net/2020/05/23/%ce%b3-%ce%b3-%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba/

    ''Συνέντευξη έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων της χούντας Μητσοτάκη Γιώργος Καλαντζής, και μίλησε για το τζαμί στην Αθήνα, το οποίο ήταν έτοιμο να εγκαινιαστεί και να λειτουργήσει εδώ και δύο μήνες, αλλά τα εγκαίνια αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού. Ιδού τι είπε ο εκπρόσωπος της μοναδικής κυβέρνησης της Ελλάδος που έκλεισε τις εκκλησίες μας –και μάλιστα μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα!- και που απηγόρευσε στους χριστιανούς να κάνουν Λαμπρή:

    «Κάθε μέρα που δεν λειτουργεί το Τέμενος δεν είναι μια χαρούμενη μέρα για την Ελληνική Πολιτεία.Είναι η πρώτη φορά που το Ελληνικό Κρατος έφτιαξε μέρος λατρείας για θρησκεία.Η απόφαση ελήφθη το 2006 όμως έκτοτε, εξαιτίας των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων καμία κυβέρνηση δεν προχώρησε το έργο. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το Τέμενος δεν πρέπει να υπάρχει καμία σκιά. Πρέπει να εφαρμοστεί ο Νόμος. Οι άνθρωποι σύμφωνα με το Σύνταγμά μας μπορούν να προσεύχονται όπου επιθυμούν ή να είναι άθεοι. Υπάρχει θρησκευτική ελευθερία. Μέσα στο καλοκαίρι ανοίγει το Τέμενος».
    Τοιούτοι αντίχριστοι μασονοδεξιοί μας κυβερνούν! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο είναι το όνειρο της πολιτικής μας;;
    Να δούμε 170.000.000 Πακιστανούς να μετακομίζουν στην Ελλάδα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive