Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Απίστευτο βίντεο από το Σύνταγμα: «Τηρούμε αποστάσεις» και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

AΑπίστευτο βίντεο από το Σύνταγμα: «Τηρούμε αποστάσεις» και στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Σε εξέλιξη οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας για την εργατική Πρωτομαγιά, παρά την απαγόρευση. 
North Korea to hold military celebration on eve of Olympics ...
(ΣΗΜ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ!)
Στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ με οργάνωση και..

 στρατιωτική πειθαρχία έχει ορίσει αποστάσεις για τους διαδηλωτές και η εικόνα από ψηλά είναι εντυπωσιακή. Μάσκες, γάντια και προσοχή είναι οι αυστηρές οδηγίες.

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδια περναει απο το μυαλο σας αυτο να το ειχε κανει η ΧΑ πω πω πω πω τη θα ειχε γηνει?¿??????????????ππω πω πω εσει τη λες ρε Αρη??? Βρες κατι καλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναθεματισμένο άχρηστο και ανίκανο κράτος. Λογικά θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει ειδικές πλατείες,πάρκα και χώρους αναψυχής,για την ευγενή συνομοταξία σπανίων χαρισμάτων τάξη ανθρώπων οι οποίοι προσέφεραν τόσα "ευεργετήματα" στον Ελληνισμό και στην ιστορία του.Αυτή η πηγή της "δημοκρατίας","της ελευθερίας",της πάλης εναντίον κάθε άλλου είδους ανθρώπων διαφορετικών αντιλήψεων και απόψεων,η πηγή της καταστροφής και του χάους,να ταλαιπωρούνται κατά αυτόν τον τρόπο? Αίσχος και ντροπή για το πολιτικό κατεστημένο και για την ίδια την ιστορία γενικότερα.Αυτοί που θυσίασαν την ζωή τους για την αντικατάσταση και καταστροφή του ξιπασμένου πλουτοκράτη Ελληνικού λαού,με "με πολιτισμένα" αναξιοπαθούντα απόβλητα κάθε κοινωνίας κρατών,ασυνόδευτα προσφυγόπουλα,χαρισματικά άτομα,επιστήμονες από την γέννησή τους στην τέχνη του εγκλήματος,της αρπαγής, του πλιάτσικου και του απόλυτου χάους,δεξιοτέχνες της χαντζάρας και του βιασμού γυναικών,ευλογημένων προδρόμων του βελίαρ,να ταλαιπωρούνται με στρατιωτικούς σχηματισμούς και παρατάξεις σε στυλ του καταραμένους Σοβιέτ? Οποία ντροπή και καταισχύνη για την πόρνη Δημοκρατία!!! Με ποιο δικαίωμα ομιλούν και διαμαρτύρονται άραγε οι Έλληνες εργαζόμενοι "πλουτοκράτες",οι δημιουργοί της Εθνικής οικονομίας,οι πιστοί της ορθοδοξίας,οι ατομιστές μοναχοφάηδες τους εθνικού πλούτου της Ελλάδος,οι καθαροί απόγονοι των δημιουργών του παγκόσμιου πολιτισμού ενάντια στο δικαίωμα της "ελευθερίας" της τάξης των επιστημόνων του χάους του ζόφου και του ερέβους; Ντροπή για την Παγκόσμια ακαδημία των ηνωμένων απατεώνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive