Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΛΗΘΕΙΑ !!

Δημοσιεύματα "ανέστησαν" τον Βγενόπουλο και τον "κόλλησαν ...Βρέθηκαν ψευδείς πληροφορίες στη δημοσίευσή σαςΤο περιεχόμενο που έχετε κοινοποιήσει ελέγχθηκε για την εγκυρότητά του από τον οργανισμό διασταύρωσης ειδήσεων Ellinika Hoaxes....
Μπορείτε να βλέπετε πρόσφατες αναφορές από ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων που ερευνούν αναφορές ψευδών πληροφοριών από όλο το Facebook.
ELLINIKA HOAXESΔιασταύρωση είδησης
Δημοσιεύματα "ανέστησαν" τον Βγενόπουλο και τον "κόλλησαν" κορωνοϊό - ELLINIKA HOAXES
Άρθρα που φέρουν τον τίτλο: “Ανδρέας Βγενόπουλος. Δεν τούφτανε που ήταν νεκρός 4 χρόνια, τον χτύπησε κι ο ιός κι […]
Όλοι οι ανεξάρτητοι οργανισμοί διασταύρωσης ειδήσεων που συνεργάζονται με το Facebook πρέπει να έχουν υπογράψει ότι συμμορφώνονται με το Διεθνές δίκτυο διασταύρωσης ειδήσεων και ακολουθούν τον Κώδικα αρχών του.
Δείτε πώς λειτουργεί το Facebook με ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων για να σταματήσει τη διάδοση ψευδών ειδήσεων. Δείτε το βίντεο στο Κέντρο βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive