Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Οι Εύζωνες απαντάνε στις ύβρεις: «Δεν είμαστε μια οποιαδήποτε φρουρά, αιτούμαστε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο» – Επιστολή «φωτιά»

Τι συμβολίζει η Ελληνική Στολή του Εύζωνα; – Κατερίνα Τσεμπερλίδου
Αναλυτικά η επιστολή του Προέδρου Δ.Σ. Συλλόγου Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς: Απάντηση στο δημοσιογράφο που χλεύασε την Ευζωνική Στολή στέλνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς ξεκαθαρίζοντας αναλυτικά τη λαογραφία πίσω από τη στολή και το σημαντικό και δύσκολο έργο των Ευζώνων, μέσω επιστολής στην εφημερίδα «Καθημερινή»....
Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή το ίδιο υβριστικό άρθρο προκλήθηκε σάλος και πραγματοποιήθηκε και παρέμβαση του στρατηγού Ζιαζιά. «Σε άρθρο δημοσιογράφου της εγκρίτου εφημερίδας “H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, η τιμημένη και ιστορική ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ, χαρακτηρίζεται ως γελοία και γυναικεία επισημαίνοντας ότι οι Εύζωνες ντύνονται γυναικεία από την μέση και κάτω με μίνι φούστα, καλτσόν και χοντροπάπουτσα (τσαρούχια) και προτείνει στην Εξοχοτάτη κυρία Πρόεδρο της Δημοκρατίας μια ανανέωση της Ευζωνικής στολής. 
ΕΚΤΙΜΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΜΒΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ… από «δημοσιογράφο» έγκριτου εφημερίδος και πιστεύω οχι με εμπάθεια και αντιμιλιταριστικη αντιληψη», ανέφερε ο Στρατηγός.
Αναλυτικά η επιστολή:

«Κατ’ αρχάς και λόγω των ημερών, να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη. Ο Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό την προαγωγή του ευζωνικού ήθους. Το σύνολο των δράσεων του Συλλόγου εδράζεται ουσιαστικά σε τρεις άξονες. Τον ιστορικό, τον κοινωνικό και τον ευζωνικό. Πολλές φορές, οι δράσεις του Συλλόγου εμπίπτουν σε περισσότερους από έναν από τους προαναφερθέντες άξονες. Τα τακτικά μέλη του Συλλόγου είναι Εύζωνοι, οι οποίοι υπηρέτησαν τη θητεία τους στον λόχο Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive