Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η ΜΑΣΚΑ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΒΙΝΤΕΟ - ΕΡΕΥΝΑ

κενό
Όταν ένα υγιές άτομο φορά μάσκα προσώπου, αναδημιουργούν συνεχώς ένα μέρος του CO2 που βγαίνει από τους πνεύμονες. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μάσκας που ποικίλλουν σε τέτοια συγκέντρωση CO2, αλλά το κύριο παραμένει το ίδιο. ..

Ο αναπνευστικός αέρας που είναι πολύ πλούσιος σε CO2 έχει τις δικές του αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία!
Οι άνθρωποι αναπνέουν αέρα που είναι περίπου 20,95% οξυγόνο, 78,09% άζωτο, 0,93% αργόν και 0,04% (400 ppm) διοξειδίου του άνθρακα. Κατά την εκπνοή, η αναπνοή σας περιέχει περίπου 3,8% CO2. 
Τώρα, οι άνθρωποι δεν πέφτουν νεκροί επειδή αναπνέουν υψηλότερες από τις κανονικές συγκεντρώσεις CO2. Πόσοι από εσάς επέζησαν ως παιδιά που κρύβονταν κάτω από τα σκεπάσματα με ένα φακό μετά τον ύπνο; (Πιθανώς, όλοι σας!)
Όταν το CO2 εισέρχεται στον πνεύμονα, διαλύεται στο νερό, σχηματίζοντας ανθρακικό οξύ που καθιστά το αίμα πιο όξινο, μειώνοντας το pH του αίματος. Ταυτόχρονα, οι υπερβολικές συγκεντρώσεις CO2 αφήνουν λιγότερο απορρόφηση οξυγόνου. Άλλες πτυχές της χημείας του σώματος επηρεάζονται επίσης. 
Όταν φοράτε μάσκες προσώπου, ειδικά για παρατεταμένη περίοδο ή κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης υψηλότερης από το φυσιολογικό, ορισμένα άτομα θα εμφανίσουν συμπτώματα όπως ταχεία αναπνοή, γρήγορο καρδιακό ρυθμό, ζάλη, μυϊκή αδυναμία, συναισθηματική αναστάτωση και κόπωση.
Φυσικά, εναπόκειται σε κάθε άτομο να αποφασίσει τι είναι καλό για τη δική του υγεία. Αυτός ο συγγραφέας έχει ήδη αποφασίσει να πετάξει τη μάσκα για καθαρό αέρα.
Βεβαίως, είναι σωστό για ένα άρρωστο άτομο να φορά μάσκα όταν το θεωρεί απαραίτητο να βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Όλοι οι άλλοι πρέπει να λάβουν υπόψη τις δυνητικά αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία που μπορεί να προκαλέσει μια μάσκα προσώπου. 
Καθώς τα κράτη προχωρούν στην επανεκκίνηση των οικονομιών τους, εταιρείες όπως η Costco απαιτούν και απαιτούν από όλους τους αγοραστές να φορούν μάσκες προσώπου προτού τους επιτραπεί στο κατάστημα. Σίγουρα, θα ακολουθήσουν και άλλοι. Αν και η λογική τους για να το κάνει αυτό είναι εντελώς ελαττωματικό, οι αγοραστές έχουν την απόφαση να κάνουν: Θα ή όχι; 
Εάν θέλετε να προσπαθήσετε να το επιλύσετε όταν αντιμετωπίζετε μια τέτοια πρόκληση, δημιουργήστε μια μικρή κάρτα όπως αυτή για να την δείξετε στον υπεύθυνο του καταστήματος ή σε οποιονδήποτε άλλον που απαιτεί να φοράτε μάσκα προσώπου. 
κενό  
Ακόμα κι αν σας λένε να χαθείτε, θα τους έχετε κάνει μια σημαντική δήλωση για τα συνταγματικά και νομικά δικαιώματα.  
Τέλος, ποια είναι η πραγματική ατζέντα της απαίτησης από όλους να φορούν μάσκες ακόμη και μετά την παύση της πανδημίας; Ένα έγγραφο από ομότιμους κριτές στον ιστότοπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας (NIH.gov) δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Η χειρουργική μάσκα είναι ακατάλληλη για μείωση του κινδύνου γράφτηκε το 2016 από τον Dr. Shane Neilson, MD. Σημειώνει ότι «η χρήση μάσκας ενισχύει τον φόβο» και ότι «αυτός ο φόβος εμφανίζεται στη δημόσια τάξη». Τέλος, καταλήγει:
Το πρόβλημα της επιρροής από πολιτική άποψη είναι μεταδοτικό: ο φόβος εξαπλώνεται στο κοινό, οδηγώντας σε εντατικοποίηση της διαχείρισης κινδύνων .  [προστέθηκε έμφαση]
Έτσι, ο στόχος της κυβέρνησης να ενθαρρύνει τη συνεχιζόμενη χρήση μάσκας προσώπου είναι να ενισχύσει τον φόβο, ώστε να μπορούν να ενταθούν τα δικά τους προγράμματα διαχείρισης κινδύνων. 
Αυτό, καθαρά, δεν είναι τίποτα λιγότερο από ψυχολογική χειραγώγηση και δεν έχει καμία σχέση με την υγεία ή τη διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων. 

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΛΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ

    Ο ιδιοκτήτης Παπαδημούλης με διαμερίσματα σε ΜΚΟ

    Η ΑΣΤΙΚΗ "ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ" ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ" ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    https://www.zougla.gr/politiki/article/o-idioktitis-papadimoulis-me-diamerismata-se-mko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive