Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ACHTUNG !! ACHTUNG !! ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΗΣ, ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΪΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΤΥΧΤΙΑ. Χαρδαλιάς: «Απαγορεύονται μουσική και ποτά σε καφε-μπαρ»

"ΘΑΝΑΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ" ΜΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ. Αυστηρές συστάσεις για συμμόρφωση με τη δεύτερη φάση των περιοριστικών μέτρων απηύθυνε προς τους επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ. 
ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:

Ξεκαθάρισε πως απαγορεύονται μουσική και ποτά σε καφε-μπαρ και τόνισε πως, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα επέμβουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι υπεύθυνοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο πρόστιμα, αλλά και άλλες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις. Και συνεχίζει το θανατοτροκρατικό παραμυθάκι του...
Παράλληλα, επιφυλάχθηκε για περισσότερα μέτρα, αν παρατηρηθούν ανάλογα φαινόμενα.
«Η εικόνα αυτή προσβάλλει βάναυσα όλους αυτούς που τηρούν τα μέτρα, όσους δίνουν τη μάχη για τη μη εξάπλωση της νόσου. Προκαλούν και τους επαγγελματίες εστίασης, που περιμένουν την άρση των περιοριστικών μέτρων» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
Ο υφυπουργός υπογράμμισε πως η νέα καθημερινότητα που ισχύει από χθες είναι μια κατάσταση «διαφορετική, πρωτόγνωρη για όλους, ιδιαίτερη ρευστή για το πώς θα προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια» άρσης των περιοριστικών μέτρων.
«Πετύχαμε πολλά, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον πόλεμο. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, για να βγούμε και από τη αυτή τη φάση νικητές» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ; ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΝΤΠ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εἴδαμε μία καρκινοπαθῆ μὲ ἕναν χρόνο ζωῆς, νὰ βρίζῃ χυδαῖα τὸν Κούλη καὶ γενικῶς τὸ Κουλέϊκο, λέγοντας ὅτι δὲν φοβᾶται τίποτε διότι δὲν ἔχει τίποτε νὰ χάσῃ. Ἀντράκι Σκορδαλιὰ καὶ Κουλέϊκο, δὲν εἶνε ἡ μόνη. Εἶστε ἀποκομμένοι ἀπὸ τὴν πραγματικότητα, σὰν τὸν Τσαουσέσκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive