Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Συνελήφθη για ναρκωτικά και πορνεία διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Στο σπίτι του υπήρχαν 9 γυναίκες, 26 άντρες, όπλα και κοκαΐνη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σλάβκο Βίντσιτς, διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα που ξεπέρασε τα 100 λεπτά σε διάρκεια, συνελήφθη
στη Βοσνία για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας!...
Ο Σλοβένος ρέφερι που φέτος είχε «σφυρίξει» και το ματς της Γκενκ με τη Λίβερπουλ και συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές για τα ματς του Champions League και του Europa League, σύμφωνα με το «24Sata», συνελήφθη.
Η αιτία είναι η συμμετοχή του σε κύκλωμα ναρκωτικών και πορνείας, ενώ, στο σημείο όπου τον εντόπισαν οι Αρχές, υπήρχαν 9 γυναίκες, 26 άντρες, όπλα και κοκαΐνη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βίντσιτς βρέθηκε σε βίλα οργίων στην Μπιεγέλινα της Βοσνίας.
Ο 40χρονος ρεφ είχε «σφυρίξει» το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, αλλά και το ΠΑΟΚ – Άγιαξ.
Η Αστυνομία είχε βάλει στο μάτι τη διοργανώτρια των «πάρτι», Τιγιάνα Μαξίμοβιτς, η οποία προσπάθησε να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει μέσω του ποταμού Ντρίνα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive