Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4.161 ΑΤΟΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΟΛΙΣ 171 ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Αυτό που τόσο καιρό κρύβανε επιμελώς φέρνει στην δημοσιότητα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μέσα από τον ίδιο τον Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και πέφτουν επιτέλους και οι τελευταίες “μάσκες”! Μέχρι τώρα, μέσα στο γενικό κλίμα φοβίας και επιβολής των παράλογων, αντισυνταγματικών και αντιχριστιανικών μέτρων... που τσάκισαν την οικονομία και τους πολίτες, κάνεις δεν τολμούσε να αναφέρει τον ετήσιο αριθμό θανάτων από Γρίπη στην Ελλάδα, ώστε να μπορεί να γίνει σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό θυμάτων από Κορωνοϊό Covid19Για να μην χαλάσει η “σούπα” που προσπάθησαν να μας σερβίρουν…
ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ
  Παρουσιάζουμε λοιπόν την επίσημη Έκθεση του ΕΟΔΥ για την Γρίπη στην Ελλάδα, με τίτλο “η Δραστηριότητα της Γρίπης στην Ελλάδα – περίοδο 2018 – 2019” για την οποία συνεργάστηκαν οι Τασία Ανδρεοπούλου, Θεανώ Γεωργακοπούλου, Κασσιανή Γκολφινοπούλου, Έλενα Μαλτέζου και Έλσα Μουρατίδου από τον ΕΟΔΥ, Θάνος Κοσσυβάκης και Ανδρέας Μεντής από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Νότιας Ελλάδας (Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ), Άννα Παππά, Μαρία Εξηντάρη, Γεωργία Γκιούλα και Μαρία Χριστοφορίδη από το Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Γρίπης Βόρειας Ελλάδας (Β’ Μικροβιολογικό ΕργαστήριοΑριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), όπως αναφέρεται στον πρόλογο και άρα περιέχει αδιαμφισβήτητα και απολύτως τεκμηριωμένα στοιχεία!
ΕΩΣ 4.161 ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΡΙΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Η Έκθεση περιλαμβάνει Πίνακα -“βόμβα” με τους επιστημονικά εκτιμώμενους θανάτους από Γρίπη στην Ελλάδα την περίοδο 2013-14 έως 2018-19, όπου φαίνεται ολοκάθαρα πως ο ετήσιος αριθμός θανάτων από Γρίπη έφτασε ακόμη και τους 4.161 ανθρώπους το 2014-15, ενώ από Κορωνοϊό έχουμε, σχεδόν στα τέλη Μαΐου 2020, μόλις 171! Δηλαδή, 24 φορές λιγότερους από τότε! (δείτε εδώ την αντίστοιχη εικόνα της Ιταλίας, που έφτασε ακόμη και τους 25.000 θανάτους από Γρίπη)
  Αναλυτικότερα για την Γρίπη στην Ελλάδα έχουμε:
2013-14         308 νεκροί
 
2014-15      4.161 νεκροί
 
2015-16         974 νεκροί
 
2016-17      3.544 νεκροί
 
2017-18         518 νεκροί
 
2018-19      1.071 νεκροί
  4.161 νεκροί από ιογενή, μεταδοτική Γρίπη το 2014-15, 3.544 το 2016-17 και όμως κανένα μέτρο, καμία απαγόρευση, κανένας έλεγχος, κανένας πανικός, καμία υστερία! Ούτε καν ακούστηκε στις ειδήσεις, ούτε καν γράφηκε έστω και σε μονόστηλο εφημερίδας…
  Ενώ τώρα, με κορωνοϊό, χαλασμός για 171 μόλις θύματα! Που κατά πάσα πιθανότητα θα είχαν υποκύψει από την ιογενή Γρίπη, εάν δεν υπήρχε ο Covid19, που έχει τα ίδια συμπτώματα και προκαλεί τις ίδιες επιπλοκές, προσβάλλοντας τις ίδιες και με τα ίδια υποκείμενα νοσήματα, πληθυσμιακές ομάδες…
   Ακόμη και την περασμένη χρονιά, το 2018-19, είχαμε 1.071 νεκρούς από Γρίπη στην ΕλλάδαΧωρίς να ακουστεί ούτε “κιχ”! Χωρίς να κλείσει ούτε …περίπτερο! Ούτε σχολικό τμήμα! Ούτε παρεκκλήσιΟύτε ενοικιαζόμενο δωμάτιο! Χωρίς να καταστραφεί οικονομικά η Ελλάδα!
Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ
  Και ιδού και η περίφημη καμπύλη της Γρίπης, όπου το 2017-18 (μπλε) φτάνει σε κορύφωση στις αρχές Μαρτίου, ενώ το 2018-19 (κόκκινη) στα μέσα Φεβρουαρίου! Την ίδια πάνω κάτω περίοδο με τον κορωνοϊό!
   Είναι αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός, πως η καμπύλη της Γρίπης στην Ελλάδα, είναι εντελώς φυσική και ασυμπίεστηΕίναι καμπύλη της “αγέλης“, αφού δεν πάρθηκε κανένα μαζικό, παρανοϊκό, περιοριστικό μέτρο για να συμπιεστεί! Κανένα “lockdown”! Μόνο το αντιγριπικό εμβόλιο, για όσους το είχαν κάνει προαιρετικά…
  Και δείτε πώς ακολούθησε την φυσιολογική της ύφεση και “απόσβεση” μέχρι τον Απρίλιο – ΜάιοΧωρίς μέτραΦυσικά! Και με πρόσκτηση ανοσίας!
ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΜΕΘ) ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ
  Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την Έκθεση, την περσινή περίοδο 2018-19, στις ΜΕΘ Ελλάδας νοσηλεύτηκαν με Γρίπη 374 άτομα, από τα οποία μόνο τα 56 (ποσοστό 15,0%) είχαν εμβολιαστεί έναντι της εποχικής Γρίπης. Από τους δε συγκεκριμένους 374 των ΜΕΘ, κατέληξαν τότε οι 140.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
  Ενώ οι ετήσιοι θάνατοι από Γρίπη στην Ελλάδα έχουν φτάσει και τους 4.161 ετησίως, οι θάνατοι από Κορωνοϊό ήταν μόλις 171, ως τώρα! Αφορούν δε τις ίδιες κατά βάση πληθυσμιακές ομάδες μεγάλης ηλικίας με υποκείμενα νοσήματα, που κατά πάσα πιθανότητα θα κατέληγαν και από Γρίπη. Αλλά οι Λοιμωξιολόγοι, αρνούνται να μας πουν ακόμη πόσα από τα θύματα κορωνοϊού είχαν κάνει το Αντιγριπικό Εμβόλιο, ώστε να φανεί η πλήρης, ολοκληρωμένη εικόνα…
 
  Τα ίδια συμβαίνουν και σε όλες τις χώρες του κόσμου, όπου ετησίως τα θύματα από Γρίπη φτάνουν ως και τους 650.000 συνολικά, όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Τσιόδρας, ενώ μέχρι τώρα από Κορωνοϊό έχουμε παγκοσμίως 342.500 θύματα…
 
 
ΤΣΙΟΔΡΑΣ: ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ…
   Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Πως ενώ τα θύματα Γρίπης είναι συντηρητικά εκτιμώμενα, τα θύματα κορωνοϊού είναι καθ΄υπερβολήν, διότι όπως παραδέχθηκε επιτέλους ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας, καταγράφουν στα θύματα από Covid19 και όσους δεν πέθαναν από Covid19, αρκεί να έχουν διαγνωσθεί με Covd19, έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και την ημέρα θανάτου, έστω και μέσα στις ΜΕΘ! Ακούστε τον, μόνο εάν το αντέχετε:
ΤΣΙΟΔΡΑΣ 4-5-2020: Και μάλιστα εμείς κάναμε και μια ακόμα υπερβολή. Οποιοσδήποτε πέθαινε από ή με Covid-19 καταγραφόταν σαν να πέθαινε από Covid-19. Θυμάμαι, για παράδειγμα, μια εγκεφαλική αιμορραγία. Το να έχεις Covid-19 δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πεθαίνεις από την Covid-19. Εμείς το καταγράφαμε σαν να πεθαίνεις από Covid-19“!
 
 Επομένως τα θύματα από κορωνοϊό στην Ελλάδα δεν είναι όσα μας λένε! Ο πραγματικός αριθμός είναι μικρότερος! 
   Και άρα, η Οικονομία, η Κοινωνία, τα Σχολεία, οι Επιχειρήσεις, έκλεισαν αδίκως! Εκατομμύρια άνθρωποι εκφοβίστηκαν, τρομοκρατήθηκαν σχεδόν, αδίκως! Χιλιάδες Έλληνες καταστράφηκαν οικονομικά, αδίκως! Χιλιάδες έμειναν άνεργοι αδίκως! Οι Εκκλησίες έκλεισαν αδίκως! Αρχιερείς και Ιερείς καταδόθηκαν, διαπομπεύθηκαν και διώχθηκαν σαν “κακούργοι”, αδίκως! Η Εθνική Οικονομία καταστράφηκε αδίκως! Η Ελλάδα αυτοκτόνησε αδίκως!
  Τα θύματα που μας έλεγαν, δεν ήταν τα πραγματικά! Η “νέα πραγματικότητα” δεν ήταν πραγματική! Ήταν ένα “δόγμα του σοκ”! Ίσως για να γίνουμε πιο “υπάκουοι”… Πιο “πρόθυμοι” να πάρουμε νέα Ψηφιακή Ταυτότητα και “σφράγισμα” με τσιπ, στα πλαίσια του διεθνούς σχεδίου ID2020 και να χειροκροτήσουμε από πάνω τους νέους “σωτήρες” μας, ξεχνώντας για πάντα τον μόνο Σωτήρα! Τον Χριστό μας! Τον Ιατρό των Ιατρών, τον Κύριο της ζωής και του θανάτου! Το παλικάρι του θυσιάστηκε για ολόκληρη την Οικουμένη που έπλασε! 
   Τώρα ξέρετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive