Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα κατήγγειλε 19χρονο Αφγανό για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Υπέβαλε σε ποδολαγνεία τη θετή κόρη του
Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης στη δυτική Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 19χρονος Αφγανός, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας από τη Συρία...
να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 6χρονης, σύμφωνα με το voria.gr.
Ο άντρας, σύμφωνα με την αστυνομία, φιλοξενούνταν στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης χθες μεσημβρινές ώρες στην περιοχή των Αμπελοκήπων, εντός της οικίας όπου διέμενε η οικογένεια και φιλοξενούταν 19χρονος συλληφθείς, ο τελευταίος προέβη σε ασελγείς πράξης σε βάρος της κόρης της. Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η μητέρα απουσίαζε από το σπίτι. Όταν επέστρεψε η μητέρα, είδε τον 19χρονο να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 6χρονης.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον αλλοδαπό, έπειτα από τον εντοπισμό του στο πλαίσιο αναζητήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη» και παράβαση του Νόμου «Περί αλλοδαπών».
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive