Σάββατο 30 Μαΐου 2020

1453 - 2020 …… Οι σάλπιγγες ηχούν

image.pngGEWKWN
Το ιερό καθήκον καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν την θέση τους στις πολεμίστρες του Έθνους για να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό.
image.png
Σήμερα το 2020 βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση με το 1453.  Η πολιτεία μας βρίσκεται σε παρακμή και ο πολυάριθμος εχθρός βρίσκεται ήδη εντός των πυλών....
Οι εγχώριοι προδότες έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους δίπλα στην Κερκόπορτα και οι υπερασπιστές είναι όπως και τότε ολιγάριθμοι. Ο εχθρός διαθέτει την υπεροπλία σε όλους τους τομείς και το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι η ίδια μας η άκαμπτη ψυχή.
Ο εχθρός σήμερα είναι η Παγκοσμιοποίηση που απειλεί να καταπιεί τα Έθνη και ο αρχιστράτηγος της, ο σύγχρονος Μωάμεθ, είναι ο διεθνής Σιωνισμός. Οι απόγονοι των κατοίκων της τότε συνοικίας του Περάν σήμερα αποτελούν τους χρηματοδότες των εγχώριων προδοτών τους οποίους γεμίζουν με πακτωλούς χρημάτων έτσι ώστε να λειτουργούν και να ακμάζουν αναρίθμητες Μ.Κ.Ο και αντιρατσιστικές επιτροπές των δύο ατόμων.
Τον ρόλο των τότε μοναστηριών έχουν αναλάβει κάποιοι δημοκράτες “πατριώτες” που καλούν τον κόσμο, μέσα από τα τηλεπαράθυρα τους, να μην αντιδρά, αλλά να περιμένει στωικά το τέλος του.
 Σήμερα η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας, γιατί τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Μπορούμε να διαλέξουμε, ο καθένας μόνος του, ανάμεσα σε μια ζωή ντροπής και σε έναν Αγώνα που θα οδηγήσει σε θάνατο ή νίκη, αλλά σίγουρα θα φέρει δόξα.
Είναι στο χέρι μας σήμερα να δούμε αν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που οι Βυζαντινοί δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν. Είναι στο χέρι μας να αδράξουμε την νίκη μαζί με την δόξα, εκεί που τα αδέρφια μας μπόρεσαν μόνο την δόξα να πάρουν.
Είμαστε οι, προς το παρόν, ελάχιστοι υπερασπιστές μιας πολιτείας που καταρρέει. Η μάχη δεν έχει κριθεί ακόμα, αλλά έχει αρχίσει. Ήδη ο εχθρός φράσσει τις διόδους ενισχύσεων με τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε να επιδίδονται σε ένα παραλήρημα διαρρηγνύοντας τα πανάκριβα ιμάτια τους υπέρ της ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, την οποία βιώνουμε.
Οι σάλπιγγες ηχούν
Μέσα από την οχλαγωγία των παπαγάλων, ακούγονται οι σάλπιγγες της επιστράτευσης. Το ιερό καθήκον καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν την θέση τους στις πολεμίστρες του Έθνους για να πολεμήσουν τον προαιώνιο εχθρό. Αυτοί που ήδη έχουν πυκνώσει τις γραμμές του Αγώνα, μας καλούν σήμερα το 2020  να θυμηθούμε όλοι μαζί τι έγινε το 1453 και να ορκιστούμε να μην συμβεί πάλι και σήμερα.
Η μάχη είναι τώρα……….. Η Πατρίδα μας καλεί όλους στις θέσεις μας! Ο εχθρός έχει ήδη λάβει τις δικές του και περιμένει.
Antistasi.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ……. 29 ΜΑΙΟΥ 1453…. 
Μέσα στην απέραντη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το θρόνο της δόξας του Θεού, το θείο δημιούργημα, το στολίδι της γης, τον ωραιότερο από όλους τους ναούς, έβλεπε κανείς τους Τούρκους να τρώνε και να πίνουν στο Ιερό Βήμα και στην Αγία Τράπεζα ή να ασελγούν πάνω σε γυναίκες, νέες κοπέλες και μικρά παιδιά. Ποιος μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος και να μη θρηνήσει για την άγια εκκλησία μας;  Όλοι πονούσαν από το κακό που έβλεπαν. Στα σπίτια θρήνοι και κλάματα, στους δρόμους οδυρμοί, στις εκκλησίες αντρικές κραυγές πόνου, γυναικεία μοιρολόγια, βαρβαρότητες, φόνοι και βιασμοί.
Σε όλες τις πλατείες και τις γωνιές της πόλης γίνονταν αμέτρητα κακουργήματα. Κανένα μέρος ή καταφύγιο δε γλίτωσε από την έρευνα και τη βεβήλωση. Οι άπιστοι έσκαψαν κήπους και γκρέμισαν σπίτια για να βρουν χρήματα ή κρυμμένους θησαυρούς. Όσα βρήκαν, τα πήραν για να χορτάσουν την απληστία τους.
Όπως οι Άγιοι βασανίζονται , πεθαίνουν και στο τέλος παίρνουν το στεφάνι της αφθαρσίας, έτσι και η Κωνσταντινούπολη βασανίστηκε, ματώθηκε, έκλαψε και ήρθε η ώρα που παράδωσε το πνεύμα, έπεσε ματωβαμμενη στις 29 Μαΐου 1453 και με την πτώση της καθαγιάστηκε στην ψυχή των Ελλήνων.
Από τότε, το ένα κατόπιν του άλλου όλα τα Ελληνικά μέρη γνώριζαν τον τουρκικό ζυγό, με όλα τα επακόλουθα του, τον βάσταζαν με υπομονή αιώνες ολόκληρους χωρίς να χάσουν την πιστιν τους στον Θεον, από τον οποίον προσδοκούσαν την ανατολή της ημέρας εκείνης που θα τους έφερνε την Ελευθερία.
Και μια τέτοια μέρα ανέτειλε, αλλά δυστυχώς όχι για όλα τα Ελληνικά μέρη, η Κωνσταντινούπολη παρέμεινε και παραμένει μέχρι σήμερα στα χέρια του βάρβαρου κατακτητή.
Σήμερα το 2020, η Κωνσταντινούπολη, η Βόρειος Ήπειρος-Κύπρος-πόντος-Μικρά Ασία-Ανατολική Θράκη και άλλα σκλαβωμένα Ελληνικά εδάφη περιμένουν ακόμη την λευτεριά τους.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ……. 29 ΜΑΙΟΥ 1453…. / 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Η χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε καταλυθεί. Καμιάς πολιτείας η πτώση δεν θρηνήθηκε τόσο πολύ όσο της Πόλης του Ελληνισμού, επειδή ως το 1453 είχε παραμείνει το αδούλωτο προπύργιο του Βυζαντινού κράτους. Η αντίσταση των πολιορκουμένων μπροστά στους πολυάριθμους άπιστους για την πατρίδα και τη θρησκεία, έμεινε χαραγμένη στον υπόδουλο Ελληνισμό και δημιούργησε την εθνική συνείδηση στους 4 αιώνες σκλαβιάς. ....
Στις 2:30 το μεσημέρι η χιλιόχρονη Βυζαντινή Αυτοκρατορία το σύμβολο του Ελληνισμού και Χριστιανισμού, είχε καταλυθεί.
ΣΥΝΤΟΜΑ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ η Κωνσταντινούπολη θα ελευθερωθεί, θα ξαναγίνει ελληνική, και η Αγία Σοφία πάλι θα λειτουργήσει..
image.png

4 σχόλια:

  1. Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ: Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης - Χειροπέδες σε 70 αλλοδαπούς

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/882839_megali-epiheirisi-tis-elas-exarthrosi-egklimatikis

    · → και φυσικα δεν απελαθηκαν ποτε ενω ηταν σεσημασμενοι/ειχαν αποφυλακιστει κλπ... και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις

    · → για να καταλαβετε ποσο γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και ποση αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη εχει αυτη εδω η μπουρδελοχωρα,τους αφηνουν απλα ελευθερους ολους αυτους τους επικιδυνους λαθροεισβολεις αλλοδαπους κακοποιους και μιλαμε για ληστειες και κλοπες,ναρκωτικα και ποιος ξερει σε τι αλλες παρανομες δραστηριοτητες εχουν εμπλακει και ειναι 100% βεβαιο οτι θα συνεχισουν το εργο τους και να ληστευουν και να σκορπιζουν τον θανατο στα παιδια μας,ολοι τους ειχαν ξανα απασχολησει τις αρχες και ειχαν ξανα συλληφθει κατ' επαναληψη για αναλογα αδικηματα δηλαδη για κλοπες,διαρρηξεις και για βιαιες ληστειες κατα περαστικων και τουριστων στο κεντρο της αθηνας επιπλεον ηταν και ναρκεμποροι που σκορπιζουν τον θανατο στα παιδια μας και ομορφα και ωραια τους αφηναν απλα ελευθερους με αποτελεσμα να συνεχιζουν την παραβατικη τους δραση(ουτε φυλακη ουτε τιποτα και στην ουσια τους αφηνουν ελευθερους αφου ακομα και αν τους επιβαλλουν λεμε τωρα καποιες ποινες τους θα ειναι με αναστολη ουτε απελαση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ),

    ειναι σχεδον σιγουρο οτι στην φυλακη πηγαν για ενα συντομο χρονικο διαστημα της πλακας(και αν πηγαν τελικα και ποτε)και μετα ομορφα και ωραια τους αποφυλακισαν,τους αφηναν απλα ελευθερους και μιλαμε για αδιστακτους,σκληρους και επικινδυνους κακοποιους μιας αδιστακτης συμμοριας που ''... διέπρατταν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες, κλοπές από διαμερίσματα και σταθμευμένα οχήματα, κλοπές οχημάτων, καθώς και συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.''
    ,σχεδον καθολου φυλακη(ισως και καθολου) ουτε απελαση ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,αντι να τους χωσουν μεσα στην φυλακη για 20-30 χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    · → και να ειστε σιγουροι οτι θα επιβραβευτουν και με πολιτικο ασυλο(αν δεν εχει γινει ηδη) αντι της απελασης,ενα κρατος οπερετα που στην ουσια επιβραβευει τον εποικισμο και οδηγει την χωρα σε διαλυση,αντι να τους χωσουν μεσα στην φυλακη για καποια χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    · → για το τι συμβαινει με τα μαγαζια στο κεντρο της αθηνας οπου ολόκληρες γειτονιές και εμπορικοί δρόμοι με καταστήματα έχουν περάσει στα χέρια αλλοδαπών και δεν βρίσκεις πλέον μαγαζί με Έλληνα ιδιοκτήτη( · → πως επιτρεπεται να λειτουργουν ολα αυτα τα καταστηματα των αλλοδαπων στο κεντρο της αθηνας; γιατι δεν ελεγχονται ολα αυτα τα μαγαζια;ποιος τους δινει ολες αυτες τις αδειες;ξερω ο λαθροκαμινης)

    · → πως επιτρεπεται να λειτουργουν ολα αυτα τα καταστηματα-κλεπταποδοχης των αλλοδαπων στο κεντρο της αθηνας; γιατι δεν ελεγχονται ολα αυτα τα μαγαζια;
    ποιος τους δινει ολες αυτες τις αδειες;(ξερω ο λαθροκαμινης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Έλεγχος σε ΜΚΟ που έχει έδρα στη Λέσβο

    https://www.capital.gr/epikairotita/3457308/ethniki-arxi-diafaneias-elegxos-se-mko-pou-exei-edra-sti-lesbo

    '' H Εθνική Αρχή Διαφάνειας με τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν ελέγχους στις 28.05.2020 στην έδρα και έξι (6) δομές φιλοξενίας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο) που δραστηριοποιείται στη Λέσβο. Οι έλεγχοι αυτοί εντάσσονται στο ευρύτερο επιχειρησιακό προγραμματισμό που έχει εκπονήσει η Αρχή με την ΕΛ.ΑΣ και αφορά οντότητες και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μετανάστευσης και ασύλου.
    Μικτό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από 10 στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας (Δ.Ο.Ε), 4 στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε) και 7 Επιθεωρητές–Ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ) συνέλεξε στοιχεία και διενήργησε αυτοψίες με αντικείμενο τη διακρίβωση τήρησης ή μη της νομιμότητας των ενεργειών της εν λόγω Μ.Κ.Ο ως προς τη διαχείριση χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και ειδικότερα από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ/AMIF) Στο πλαίσιο του ελέγχου παραδόθηκαν, παρελήφθησαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά και φυσικά αρχεία που σχετίζονται με δράσεις της ελεγχόμενης οντότητας: ....

    Τα μέλη του κλιμακίου με την υποστήριξη των εξειδικευμένων στελεχών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε) μετέβησαν ταυτόχρονα σε έξι (6) δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες υλοποίησης του αναληφθέντος έργου που χρηματοδοτείται από το Τ.Α.Μ.Ε. και η τήρηση ή μη των όρων και διαδικασιών του αντικειμένου που περιγράφονται στο σχετικό τεχνικό δελτίο δράσης, καθώς και η εν γένει λειτουργία τους και η καταλληλότητα εγκαταστάσεων σύμφωνα με τον Οδηγό Εφαρμογής & Λειτουργίας Δομών Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων (11ος/2017) Ειδικότερα παρελήφθησαν και κατασχέθηκαν στοιχεία σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή: ...
    Το πρόγραμμα ελέγχου αφορούσε και στην επαλήθευση του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού των δομών, καθώς και των παρόντων ωφελουμένων ανηλίκων (καταγράφηκαν 126 ασυνόδευτα ανήλικα), εξετάσθηκε απασχολούμενο προσωπικό (κοινωνικοί λειτουργοί, επιστημονικά υπεύθυνοι, ψυχολόγοι κ.λπ.) και συντάχθηκαν έξι (6) αναλυτικές εκθέσεις αυτοψίας.
    Οι έλεγχοι επικεντρώνονται στη διασφάλιση της διαφάνειας και της λογοδοσίας στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων μέσω των οποίων χρηματοδοτείται η δράση των φορέων αυτών.''

    Αντιδράσεις στα Γρεβενά για νέο κύμα προσφύγων και μεταναστών στα ξενοδοχεία της περιοχής

    https://taxalia.blogspot.com/2020/05/blog-post_694.html

    ''Την αντίθεσή του στην προοπτική έλευσης νέου κύματος προσφύγων και μεταναστών στους ξενώνες και τα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών εξέφρασε, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Δασταμάνης. Εξέφρασε επίσης την έκπληξή του ως προς τη συγκεκριμένη εξέλιξη αφού, όπως είπε, υπήρχαν διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα έλθουν άλλοι πρόσφυγες, ενώ το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει αναγνωρίσει ότι η περιοχή σηκώνει δυσανάλογο φορτίο στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Ο δήμαρχος Γρεβενών κάλεσε την κυβέρνηση «να τηρήσει τις εξαγγελίες της για το πλαφόν του 1%», ζήτησε να γίνει δίκαιη κατανομή των προσφύγων και μεταναστών σε όλη τη Δυτική Μακεδονία και υπογράμμισε ότι από 'δω και στο εξής «δεν θα δεχτούμε ούτε έναν πρόσφυγα παραπάνω». Την αντίθεσή του σε μια τέτοια προοπτική διατύπωσε, με ανακοίνωσή του και ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΙΖΝΕΣ του Ιερώνυμου με ΜΚΟ για δημιουργία κέντρου «μεταναστών»…

    https://taxalia.blogspot.com/2020/05/blog-post_5863.html (· → τωρα και με βουλα της εκκλησιας,οι απογονοι του γενναδιου προετοιμαζουν σιγα σιγα το εδαφος και η εκκλησια δυστυχως στα χναρια της προδοτικης αριστερας-νδ,κατα των συμφεροντων του ελληνικου λαου και υπερ των νεοταξιτων και ως δουλοι βοηθουν στην εξυπηρετηση των σχεδιων τους μεταξυ αυτων και ο ισλαμοφασισμος-εποικισμος)

    ''Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία των Μεγαρέων έπειτα από το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, όπου αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί δομή μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο 75 ΜΕ και, μάλιστα, με τις ευλογίες της Εκκλησίας…Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, διά στόματος του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Λευτέρη Κοσμοπούλου, η Ιερά Σύνοδος έχει σκοπό να νοικιάσει κτίριά της σε ΜΚΟ αντί 9.000 ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί δομή υποδοχής μεταναστών στη Νέα Πέραμο.
    Όσα κατήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης προκάλεσαν την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι το ίδιο βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Νέας Περάμου για να διαμαρτυρηθούν. Ήδη οι επόμενες κινήσεις των κατοίκων προβλέπονται εντονότατες, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο συμμετείχε και ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευάγγελος Λιάκος, ο οποίος τόνισε ότι θα μεταφέρει όλα τα αιτήματα στους αρμόδιους υπουργούς.

    Η Εκκλησία λοιπόν -όπως φαίνεται- στήνει μπίζνες με ΜΚΟ, προωθώντας -με το αζημίωτο- τη μεταφορά λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα. Τα ερωτήματα, ασφαλώς, είναι τεράστια. Γιατί ο κ. Ιερώνυμος σπεύδει να «βάλει πλάτη» στα κυβερνητικά σχέδια για το Μεταναστευτικό; Μήπως αυτές οι μπίζνες με τα αρμόδια υπουργεία αλλά και τις ΜΚΟ εξηγούν -εν μέρει- την αφωνία του κατά την περίοδο της καραντίνας, που αφορούσαν το κλείσιμο των ναών; Επίσης, με ποιες ΜΚΟ συνεργάζεται η Εκκλησία; Τίποτα δεν έχει ακούσει για τον «περίεργο» ρόλο τους, τα σκοτεινά συμφέροντα που εξυπηρετούν ορισμένες εξ αυτών και τις αδιαφανείς διαδικασίες, για τις οποίες ελέγχονται; Σε κάθε περίπτωση η Εκκλησία έχει δικαίωμα (και υποχρέωση) να αξιοποιήσει την περιουσία της. Όμως αυτό πρέπει να συμβεί με όρους διαφάνειας και, κυρίως, σε συνδυασμό με τις κοινωνικές ανάγκες. Αν η Εκκλησία θυσιάσει τη σχέση της με τον λαό για λίγες χιλιάδες ευρώ, τότε θα ζήσουμε άγριες καταστάσεις σε πολλές περιοχές της χώρας. Όσα γίνονται αυτές τις ημέρες στα Μέγαρα θα είναι μόνο η αρχή.
    Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δομή μεταναστών που φτιάχνεται σε οικόπεδο της Εκκλησίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων Νέας Περάμου και λίγα μέτρα μακριά από τις δεξαμενές των ΕΛ.ΠΕ. Είναι δυνατόν να προωθείται μια τέτοια ενέργεια, που ενέχει σοβαρούς κινδύνους πάσης φύσεως;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να το καταλαβουμε ολοι,
    το προγραμμα estia ειναι για τους αιτουντες οπου παιρνουν χρηματα απο τον οηε και την ε.ε.(εδω πληρωνει εμεσα ο ελληνας) και μολις παρουν ασυλο(κανουν χωρο για τους επομενους αιτουντες του προγραμματος estia κοκ...) μπαινουν στο helios και σε διαφορα εθνικα προγραμματα οπου πληρωνει πλεον απευθειας ο ελληνας:

    Μηταράκης: Ομαλά θα γίνει η αποχώρηση αναγνωρισμένων προσφύγων και μη δικαιούχων ασύλου από το ελληνικό σύστημα υποδοχής

    ''Στη συζήτηση που ακολούθησε αναζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τρόποι ώστε η μετάβαση να γίνει ομαλά, συνεχίζει η ανακοίνωση. Γι’ αυτό, αποφασίστηκαν κοινά σημεία δράσης, όπως η αναθεώρηση του προγράμματος ΗΛΙΟΣ και η καλύτερη διασύνδεση των προσφύγων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ και του ΟΑΕΔ.''

    για περισσοτερα στοιχεια εδω:

    Στέγαση, επαγγελματική κατάρτιση και οικονομική βοήθεια στους πρόσφυγες που αποχωρούν από το εθνικό σύστημα υποδοχής

    https://www.capital.gr/epikairotita/3457203/stegasi-epaggelmatiki-katartisi-kai-oikonomiki-boitheia-stous-prosfuges-pou-apoxoroun-apo-to-ethniko-sustima-upodoxis

    αποκτουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ προκειμενου απο τη μια να αποκτησουν δικαιωμα εργασιας προς αντικατασταση του εγχωριου εργατικου δυναμικου και απο την αλλη να παιρνουν και απολαμβανουν ολων των ειδων τα επιδοματα,το κοινωνικο μερισμα,κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης κλπ...να εκμεταλλευονται και απολαμβανουν ΔΩΡΕΑΝ τις διαφορες κοινωνικες παροχες και επιδοματα και βοηθηματα χωρις να πληρωνουν φορους και εισφορες στην πλατη του ελληνα φορολογουμενου κοροιδου

    για περισσοτερα στοιχεια δειτε και εδω το πρωτοσελιδο της εφημεριδας ΕΣΤΙΑ:

    Μισθώσεις ακινήτων, δελτία ταυτότητας, προγράμματα ευρέσεως εργασίας, σχολεία, ΑΜΚΑ κ παράλληλα ο "αντιρατσιστικός" νόμος (της ΝΔ) για όσους διαφωνούν.Καμία δικαιολογία δεν έχουν ούτε οι πιο αργόστροφοι κουλομάχοι για το ότι πρόκειται για εποικισμό.

    https://twitter.com/Epicrotus/status/1265920337163714563

    Το πρόγραμμα "ΗΛΙΟΣ" του ΔΟΜ στηρίζει τη στέγαση αναγνωρισμένων προσφύγων

    https://www.capital.gr/epikairotita/3457343/to-programma-ilios-tou-dom-stirizei-ti-stegasi-anagnorismenon-prosfugon (αξιζει να διαβαστει ολο για να καταλαβετε που αποσκοπουν και τι προετοιμαζουν για την πατριδα μας,για να καταλαβετε που οδηγουν την πατριδα μας,καταστασεις αφελληνισμου και μετατροπη της ελλαδας σε ενα πολυφυλετικο χωρο και μορφωμα)

    · → στα χναρια του λαθροσυριζα και η λαθρονδ που επιδιωκει και αυτη πολιτικες ενταξης και οχι απελασεις,τα λεγαμε για τους αριστερους προδοτες οπου προστιθενται πλεον και οι φιλελευθεροι προδοτες -σε συνεργασια με ΟΗΕ και ΜΚΟ που κανουν πλεον κουμαντο στην πατριδα μας ως κρατος εν κρατει και επιβαλλουν την ατζεντα τους- αναφορικα με τον στοχο-σκοπο της πληρους αντικαταστασης των ντοπιων γηγενων ελληνων με λαθρομεταναστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive