Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Απορρίπτει ο Σ.Τσιόδρας τον εθελοντικό εμβολιασμό: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, όχι όπως με τον Η1Ν1». Ο "αγιος" Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος δήλωσε πως είναι απογοητευμένος που δεν θέλει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος.


Απορρίπτει ο Σ.Τσιόδρας τον εθελοντικό εμβολιασμό: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, όχι όπως με τον Η1Ν1»
Σχόλιο "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ": Θεωρώ δίκαιη την απογοήτευση του επιφανούς θανατομετρητή μας γιατί αν δεν πουλήσουν εμβόλια τι σκατά έσπειραν με τον μαλακοϊκό; Μόνο τρόμο, πανικό, φόβο; ΚΑΙ Ε; Τα εμβολιάκια τους, ΠΟΥ θα τα βάλουν; (Παρακαλώ οχι σεξιστικά σχόλια).
Για τον εμβολιασμό τοποθετήθηκε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος δήλωσε πως είναι απογοητευμένος που δεν θέλει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος....
  Ο λοιμωξιολόγος αρχικά ανέλυσε τις προσπάθειες για παραγωγή εμβολίου και μετά εξέφρασε τον έμμεσο σκεπτικισμό του για το ότι το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό, καθώς δήλωσε πως πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι.  «Είδα με ενδιαφέρον ότι η συμμετοχή στον εμβολιασμό θα είναι εθελοντική, εγώ δεν θέλω να ζήσουμε την κακή αποδοχή του εμβολίου όπως του Η1Ν1 πριν 10 χρόνια σε πολλές χώρες ήταν κάτω του 2-3%, σε μία χώρα διάβασα ότι θα εμβολιαστεί μόνο το 25% του πληθυσμού, όλη αυτή η παραφιλολογία για τα εμβόλια προκαλεί ανησυχία και ενθαρρύνει "θεωρίες συνωμοσίας" και διαπλοκής».  «Αν φτιαχτεί ένα εμβόλιο και είναι αποτελεσματικό η επιστημονική κοινότητα με πρωτεργάτη τον ΠΟΥ πρέπει να φροντίσει να το κάνει άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις χώρες».

2 σχόλια:

  1. Σοῦ εὔχομαι καλὴ κατάθλιψη, σιχαμερὲ ψεύτη καὶ συνένοχε σὲ γενοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΙΟΥΔΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive