Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΑΔΩΝΙΣ: 1) "Μας κάνει ΚΑΚΟ η μάσκα". 2) Υποχρεωτική η χρήση μάσκας και για τους πελάτες στα καταστήματα των εμπορικών κέντρων"

1) ΠΡΙΝ λίγες έλεγε, ως καλεσμένος του τηλεοπτικού καναλιού Βεργίνα TV, πως όχι μόνο δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες, αλλά δεν πρέπει κιόλας, γιατί «οι μάσκες είναι μόνο για όσους είναι ασθενείς…»...

2) Για το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων τη Δευτέρα μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους πελάτες στα καταστήματα που βρίσκονται στα εμπορικά κέντρα. Ο υπουργός εξήγησε ότι ο λόγος για την οδηγία αυτή έχει να κάνει με τη χρήση κλιματιστικών, ενώ για τους υπόλοιπους χώρους θα γίνονται συστάσεις. Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι σύντομα θα εκδοθούν αναλυτικές οδηγίες. Υπενθυμίζεται πως εκτός από τα εμπορικά πολυκαταστήματα, τη Δευτέρα θα ανοίξουν επίσης οι ζωολογικοί κήποι και οι αρχαιολογικοί χώροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive