Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Toy Boy: Οι ηθοποιοί της σειράς χορεύουν και στην καραντίνα. ΒΙΝΤΕΟ

Το Toy Boy είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα του Netflix αυτή την περίοδο και οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μεγάλο κοινό στα social media. 
Eν μέσω καραντίνας, οι πρωταγωνιστές αποφάσισαν να προσφέρουν στους θαυμαστές τους ένα διασκεδαστικό βίντεο, χορεύοντας Macarena!...

Ο José de la Torre που υποδύεται τον Iván, δημοσίευσε το κλιπ στο Instagram, αναφέροντας ότι τώρα που ο κόσμος βρίσκεται σε καραντίνα, θεωρεί ότι είναι όμορφο αλλά και απαραίτητο να ευθυμήσουμε με κάθε τρόπο αυτές τις δύσκολες ημέρες.
Δείτε το βίντεο:


Στην επίσημη σύνοψη της σειράς, ένας στρίπερ ο Hugo, μετά από επτά χρόνια σε μια φυλακή της Μάλαγας αποφυλακίζεται και προσπαθεί να αποδείξει ότι η ερωμένη του τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της. Την υπόθεσή του αναλαμβάνει μια δικηγόρος η Triana. Η ιστορία προχωράει και εμπλέκονται όλο και περισσότερα πρόσωπα. Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος και γιατί έγιναν όλα αυτά; Οι πάντες είναι ύποπτοι και ο Hugo μαζί με την Triana θα κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν την αλήθεια.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza, José de la Torre, Carlo Costanzia, Raudel Raúl Martiato, Borja Medina, Carlos Scholz κά.
Δείτε το trailer:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive