Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

‘Εκκληση Ευρωπαίων Γιατρών: «Nα μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες από τα ελληνικά νησιά στην Ευρώπη! Να εφαρμοσθούν οι συμφωνίες!». ΠΟΙΑ χώρα τους θέλει; Δίνουμε και δώρο 2 Σε 1. Παίρνεις ΕΝΑΝ σου δίνουμε ΑΛΛΟΝ ένα. ΚΑΚΟ "Παχνίδι" αυτό.

«Η μετακίνηση προσφύγων σε στρατόπεδα στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν αποτελεί μια αποτελεσματική λύση. Τα στρατόπεδα στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι ήδη υπερπλήρη.»
«Η πανδημία του κορωνοϊού που απειλεί να κατακλύσει τα στρατόπεδα θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τους πρόσφυγες, τους Έλληνες κατοίκους και την υπόλοιπη ευρωπαϊκή κοινωνία»...
Πηγή: Euobserver

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Ως γιατροί στην Ευρώπη, καλούμε τους ηγέτες των κυβερνήσεών μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης να λάβουν άμεσα μέτρα για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των προσφύγων.

Τα τελευταία χρόνια, τα στρατόπεδα προσφύγων στα ελληνικά νησιά έχουν γίνει ολοένα και πιο γεμάτα.

Η πανδημία της κορώνας που απειλεί να κατακλύσει τα στρατόπεδα θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τους πρόσφυγες, τους Έλληνες κατοίκους και την υπόλοιπη ευρωπαϊκή κοινωνία.

Είναι μια ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι μια εστία Covid-19 σε αυτά τα στρατόπεδα θα μπορούσε να κρατηθεί υπό έλεγχο . 40.000 άνθρωποι ζουν σε λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα και υπάρχουν μόνο λίγοι γιατροί παρόντες.

Πολλά παιδιά και ενήλικες έχουν ήδη καταστραφεί από σωματικά και πνευματικά τραύματα.

Αν η Ευρώπη απομακρυνθεί τώρα, αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να κλιμακωθεί για να γίνει μια υγειονομική καταστροφή, η οποία θα αποτελούσε σοβαρή παραβίαση των κανόνων και των αξιών της ευρωπαϊκής υγειονομικής περίθαλψης.

Είναι καθήκον μας να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο, για τους πρόσφυγες, για τον ελληνικό λαό που εδώ και χρόνια βρίσκεται σε στασιμότητα και για την Ευρώπη συνολικά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/04/n.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive