Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Τρόμος - Συνελήφθη απο το FBI Kινέζος επιστήμονας με φιαλίδια των ιών SARS και MERS. ΦΩΤΟ

Κορονοϊός: Τρόμος - Συνελήφθη επιστήμονας με φιαλίδια των ιών SARS και MERS
Σαν σενάριο σε ταινία κατασκόπων, οι αμερικανικές Αρχές συνέλαβαν τον Κινέζο στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ! Σε μια σύλληψη που γεννάει πολλά ερωτηματικά προχώρησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ καθώς Κινέζος επιστήμονας βρέθηκε να κουβαλάει φιαλίδια με τους κορονοϊούς, SARS και MERS!...
Σύμφωνα με το Yahoo News, η σύλληψη έγινε τον Νοέμβριο του 2018, ακριβώς ένα χρόνο πριν το ξέσπασμα του covid-19 στην Ουχάν. Μάλιστα, το Yahoo News, επικαλείται πηγή του FBI για το περίεργο περιστατικό.
«Η επιθεώρηση στο τελωνείο του αεροδρομίου οδήγησε στην ανακάλυψη των φιαλιδίων. Ειδικό κλιμάκιο επιβεβαίωσε πως υπήρχαν σε αυτά οι κορονοϊοί SARS και MERS», ανέφερε η πηγή του FBI, χωρίς να κατονομαστεί.


Τα φιαλίδια είχαν γραμμένες πάνω τους ετικέτες «Αντισώματα», με τον Κινέζο να δικαιολογείται λέγοντας ότι θα τα παρέδιδε σε ερευνητικό κέντρο των ΗΠΑ.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μάιο του 2018 αλλά και τον Σεπτέμβριο του 2019, είχαν συλληφθεί δυο ακόμη Κινέζοι επιστήμονες, που προσπάθησαν να περάσουν από το αεροδρόμιο φιαλίδια, εκ των οποίων το ένα είχε ένα είδος γρίπης, άγνωστο στους επιστήμονες και το άλλο βακτηρίδια E.Coli.
«Τα όπλα μαζικής καταστροφής που προσπάθησαν να εισάγουν στις ΗΠΑ επιστήμονες από το εξωτερικά, βάζουν σε κίνδυνο όλη την χώρα», πρόσθεσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.
«Με την μέχρι τώρα γνώση μας σχετικά με τις απειλές από τα κινεζικά σχέδια, ευχόμαστε να είχαμε λάβει μέτρα νωρίτερα», δήλωσε προ μηνών ο John Brown, βοηθός διευθυντή στο FBI, στο τμήμα επιχειρήσεων.

2.jpg
01
Οι ΗΠΑ δοκιμάζονται από τον covid-19.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, είναι πως τον περασμένο Ιανουάριο ο επικεφαλή τους τμήματος Χημείας του Χάρβαρντ, συνελήφθη και μάλιστα διώκεται από το FBI, επειδή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει κεφάλαια που δεχόταν από την κινεζική Κυβέρνηση, ενώ είχε αποκρύψει την εμπλοκή του σε αρκετά project!
Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες το κινεζικό προξενείο στις ΗΠΑ είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της χώρας με ανακοίνωσή του, αφήνοντας υπόνοιες πως ο covid-19 είχε κατασκευαστεί από τους Αμερικανούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive