Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Λαμία: Αδιανόητη κομπίνα επιχειρηματία – Δείτε πώς έβγαζε χρήματα απο γύφτους στην καραντίνα

Υγειονομική «βόμβα» η Ανθήλη καθώς κάτοικοι αναφέρουν ότι πολλοί γύφτοι κινούνται ανεξέλεγκτα στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Ανθήλη, όπως μεταδίδει...
το LamiaReport, αφού τις τελευταίες 48 ώρες βλέπουν να καταφθάνουν στην κοινότητα και άλλοι γύφτοι, οι οποίοι επιθυμούν να εγκατασταθούν στον ήδη υπάρχοντα καταυλισμό....
«Έρχονται τη νύχτα κρυφά. Δεν γνωρίζουμε αν είναι από Λάρισα, από τις Σοφάδες ή από τη Θήβα. Σημασία έχει ότι η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη και ότι η κοινότητά μας είναι πλέον μια υγειονομική βόμβα. Ζητάμε να υπάρξει αυστηρή αστυνόμευση και να παρθούν δείγματα από τον ΕΟΔΥ για να δούμε αν υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού..», λέει στο LamiaReport κάτοικος της Ανθήλης.

Αποκάλυψη για τις βεβαιώσεις μετακίνησης

Σύμφωνα με το LamiaReport, τις πρώτες ημέρες οι περισσότεροι γύφτοι κινούταν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα έχοντας ως δικαιολογία ότι δεν ξέρουν γράμματα και έτσι είναι δύσκολο γι αυτούς να φτιάξουν την απαραίτητη βεβαίωση μετακίνησης. Όταν όμως είδαν ότι έπεφταν βροχή τα πρόστιμα αναζήτησαν άλλες λύσεις.Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί στους ελέγχους που έκαναν την Παρασκευή (10/4) όλοι οι γύφτοι είχαν είχαν μια συγκεκριμένη βεβαίωση μετακίνησης που έλεγε ότι πάνε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ. Ο γραφικός χαρακτήρας ήταν ο ίδιος σε όλες τις βεβαιώσεις, τις οποίες μάλιστα φέρεται να τις απέκτησαν πληρώνοντας ένα μικρό αντίτιμο ο καθένας.
Οι πληροφορίες λένε ότι πίσω από τις βεβαιώσεις βρίσκεται μια επαγγελματίας από την Ανθήλη, η οποία έχει προκαλέσει την οργή των συγχωριανών της, αφού δεν πρόκειται για μια – δυο περιπτώσεις, που μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι βοήθησε, αλλά για πολλές βεβαιώσεις, που μπορούν να προκαλέσουν διασπορά του φονικού ιού στην τοπική κοινωνία με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Η ίδια, σε επικοινωνία που είχε με το LamiaReport, ισχυρίστηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι εξυπηρέτησε κάποιους γύφτους που δεν ήξεραν να συμπληρώσουν την αίτηση, και ότι φυσικά δεν θα ξαναγίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive