Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Αντίχριστοι και μισέλληνες κυβερνούν την χώρα! Οι πραιτοριανοί στους δρόμους. Έργο τους είναι: Του Γιάννη Σιτέ

Η αντιπαράθεση Μαρξισμού - Αναρχισμού - ΕπίλογοςΝα κάθονται σαν κότες να τους δέρνουν οι τσιγγάνοι, να τους δέρνουν οι μουσουλμάνοι, να τους δέρνουν οι αναρχικοί, να τους δέρνουν οι κουκουέδες και αυτοί να κυνηγούν τους Έλληνες Χριστιανούς. Επιτέλους τώρα καταξιώνονται, βρήκαν και κάποιους να κυνηγήσουν. Βαρέθηκαν πια, όλο ξύλο να τρώνε.Τώρα ανακάλυψαν τον μεγάλο εχθρό. Είναι οι Χριστιανοί. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία....

 Με αφορμή τον κοροϊδοϊό τους, κλείνοντας και τα ξενοδοχεία έλυσαν ταυτόχρονα δύο προβλήματα. Το οικονομικό των ξενοδόχων και την στέγαση του νέου στρατού κατοχής των μουσουλμάνων. Ιδού τι πρότεινε ο πρακτορίσκος τους.
  Το χειρότερο ήλθε. Στην ακριτική Χίο που ζουν την φρίκη του ισλαμικού στρατού, ο εχθρός της εσωτερικής δύναμης κατοχής είναι η γυναίκα που προσπάθησε να μπει στην εκκλησία.
  Είναι τόσο "άνδρες" που τέσσερις συνέλαβαν μια γυναίκα.
 Είναι αυτοί που προετοιμάζουν με κάθε τρόπο την ισλαμική κατοχή.
  Είναι αυτοί που τρέφουν απίστευτο μίσος στον Χριστό και την Ελλάδα.
  Είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές στα τσιράκια τους!
  Ναι είναι ΚΑΙ οι τριακόσιοι της "Ελληνικής" βουλής!
  (Γιατί αν είχαν τσίπα ελάχιστοι από αυτούς, θα είχαν τουλάχιστον παραιτηθεί).
  Είναι ο αντίποδας των άλλων τριακοσίων του Λεωνίδα. Είναι οι τριακόσιοι Εφιάλτες.  
  Για αυτούς δεν υπάρχει ιός στα σουπερ μάρκετ, στις τράπεζες, στις μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις που δουλεύουν κανονικά (σε αντίθεση με τις μικρές που τις έκλεισαν), δεν υπάρχει στους τσιγγάνους, δεν υπάρχει στους εποίκους μουσουλμάνους (που κυκλοφορούν ελεύθεροι).
  Ο ιός μεταδίδεται μόνο από τις καμπάνες των εκκλησιών και τους Χριστιανούς.
  Αποκαλύφτηκαν πλέον και στον τελευταίο - ακόμα - ζωντανό Έλληνα!
Εδώ Χίος - δείτε τους εφιάλτες!
  
  Δεν θα μιλήσω για την "ηγεσία" της εκκλησίας. Αυτή δεν υπάρχει. Βρίσκεται στο Α΄ Νεκροταφεία θαμμένη στον τάφο του Μακαριστού Χριστόδουλου, όπως είπε και ο φίλος
Γ. Δημακόγιαννης - ακούστε τον.
  Και κατήγγειλε ο άξιος ιερέας πατήρ Β. Βολουδάκης.
 Το βράδυ της Ανάστασης θα βιώσουμε μετά από 2 χιλιάδες χρόνια, όπως τότε οι Μαθητές του Χριστού, και πάλι τώρα και εμείς στην κυριολεξία τον φόβο των Ιουδαίων!

1 σχόλιο:

  1. Σας δίνω τον τρόπο που ακυρώνουμε τα πρόστιμα για «άσκοπη μετακίνηση».

    Εάν λοιπόν, κάποιος αστυνομικός μας κόψει πρόστιμο για «άσκοπη μετακίνηση», το δεχόμαστε ΑΔΙΑΜΑΡΤΎΡΗΤΑ! Δεν αντιστεκόμαστε και δεν γκρινιάζουμε! Μόνο χαμόγελο! Βεβαιωνόμαστε ότι έχει γράψει το όνομά του στο πρόστιμο, τον ευχαριστούμε και φεύγουμε. Εάν δεν το έχει γράψει, του ζητάμε να μας δώσει είτε το ονοματεπώνυμό του, είτε τον αριθμό μητρώου του. Είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

    Εντός 3ων ημερών, πάμε στο Τμήμα και ζητάμε να γίνει ανάκληση προστίμου, διότι αυτό βασίζεται σε νόμους που παραβιάζουν 12 Άρθρα του ελληνικού Συντάγματος:

    Αρ1 παρ3
    Αρ4 παρ1
    Αρ5 παρ4
    Αρ11 παρ1
    Αρ12 παρ1
    Αρ13 παρ1&2
    Αρ20 (περί έννομης προστασίας)
    Αρ22
    Αρ23
    Αρ25 παρ1
    Αρ48
    Αρ120 παρ2

    ΕΆΝ δεν δεχτεί ο αρμόδιος αστυνομικός να αναιρέσει το πρόστιμο, τότε ζητάμε και το δικό του όνομα. Είναι επίσης υποχρεωμένος να το δώσει.

    Φεύγουμε και πάμε στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, όπου και καταθέτουμε μήνυση ΚΑΙ στους δύο αστυνομικούς για:

    Παράβαση καθήκοντος!
    Η Παράβαση καθήκοντος στηρίζεται στο Άρθρο 25, παράγραφος 1, 2 & 3 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα:

    Άρθρο 25

    Νομιμότητα υπηρεσιακών ενεργειών

    παρ.1. Ο υπάλληλος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων του και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών του ενεργειών.

    παρ.3. Αν η διαταγή είναι προδήλως αντισυνταγματική ή παράνομη, ο υπάλληλος οφείλει να μην την εκτελέσει και να το αναφέρει χωρίς αναβολή. Όταν σε διαταγή, η οποία προδήλως αντίκειται σε διατάξεις νόμων ή κανονιστικών πράξεων, διατυπώνονται επείγοντες και εξαιρετικοί λόγοι γενικότερου συμφέροντος ή όταν, ύστερα από άρνηση υπακοής σε πρώτη διαταγή που προδήλως αντίκειται σε τέτοιες διατάξεις, ακολουθήσει δεύτερη διαταγή που εκθέτει επείγοντες και εξαιρετικούς λόγους γενικότερου συμφέροντος, ο υπάλληλος οφείλει να εκτελέσει τη διαταγή και να αναφέρει συγχρόνως στην προϊσταμένη αρχή εκείνου που τον διέταξε. Επί νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, εφόσον εκείνος που διέταξε είναι το διοικητικό συμβούλιο ή το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης, η αναφορά
    υποβάλλεται στον εποπτεύοντα Υπουργό. Εάν εκείνος που διέταξε είναι ο Υπουργός, η αναφορά υποβάλλεται στον Πρωθυπουργό.

    Η μήνυση για παράβαση καθήκοντος, επιβάλλει ΑΥΤΕΠΆΓΓΕΛΤΗ δίωξη.

    Συνεπώς, δεν πληρώνετε παράβολο για τη μήνυση. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ο Εισαγγελέας να ασκήσει τη δίωξη. Σε ειδικές περιπτώσεις, κινείται και διαδικασία αυτοφώρου, ειδικά εάν έχετε υποστεί λεκτική ή/και σωματική ή/και ψυχολογική βία από τον αστυνομικό.

    Εν ολίγοις... ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΊΖΟΥΜΕ στις μηνύσεις ΑΛΎΠΗΤΑ! Και φυσικά, δεν πληρώνουμε ΚΑΝΈΝΑ πρόστιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive