Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ. «Παρατράγουδα» με πάρτι και συναθροίσεις. Μεθυσμένος πήδηξε πάνω στο περιπολικό… άλλος επιτέθηκε σε αστυνομικό

 
Eπίθεση σε αστυνομικό, παράνομες συναθροίσεις και πάρτι – Παρατράγουδα χθες βράδυ σε Λάρνακα και Παραλίμνι – Έτρεχε και δεν «έφτανε» η αστυνομία – Μεθυσμένος πήδηξε και «προσγειώθηκε» σε περιπολικο αφού καταγγέλθηκε – Έντονη η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους..
Με «παρατράγουδα» σημαδεύτηκαν οι χθεσινοβραδινοί έλεγχοι της αστυνομίας ανά το παγκύπριο, σε μία προσπάθεια τήρησης των περιοριστικών μέτρων για αναχαίριση του COVID-19 και τήρησης της τάξης, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία και τα σχετικά διατάγματα.
Πάρτι 8 ατόμων σε διαμέρισμα… Μεθυσμένος πήδηξε σε καπό περιπολικού!
Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times χθες βράδυ γύρω στις 00:30 η αστυνομία μετέβη σε διαμέρισμα στην Λάρνακα όπου εντοπίστηκαν 8 αλλοδαποί να είναι μεθυσμένοι και να προκαλούν φασαρία.
Αφού καταγγέλθηκαν και τους έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, ένα πρόσωπο από την παρέα που ήταν σε κατάσταση μέθης, βγήκε στον δρόμο άρχισε να φωνάζει και πήδηξε πάνω στο πορτ μπαγκάζ του αστυνομικού οχήματος. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.
Πάρτι και παράνομες συναθροίσεις σε Λάρνακα – Παραλίμνι
Στο Παραλίμνι χθες βράδυ χειροπέδες φόρεσε 33χρονος ο οποίος αφού καταγγέλθηκε αντέδρασε, εξύβρισε και επιτέθηκε σε αστυνομικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times ο 33χρονος καταγγέλθηκε για αδίκημα που αφορά τον περί λοιμοκαθάρσεως νόμο, εξοργίστηκε και έσπρωξε μέλος της αστυνομίας. Ο αστυνομικός διακομίσθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο, με εκδορές στα χέρια.
Την ίδια ώρα τέσσερα πρόσωπα από την Ρουμανία καταγγέλθηκαν με εξώδικα πρόστιμα αφού εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα να κάνουν πάρτι και να προκαλούν ανησυχία.
Στην Λάρνακα γύρω στις 19:50 χθες η αστυνομία εντόπισε τέσσερα πρόσωπα να είναι συγκεντρωμένα σε πάρκο. Οι τρεις καταγγέλθηκαν αμέσως, ενώ το τέταρτο πρόσωπο αρχικά προσπάθησε να διαφύγει. Αφού τον καταδίωξαν τα μέλη της αστυνομίας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive