Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Κακοκαιρία: Δύσκολη νύχτα στη Σκιάθο – Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση. ΒΙΝΤΕΟ

Δύσκολη είναι η αποψινή νύχτα για το νησί της Σκιάθου καθώς η έντονη βροχόπτωση που ξεκίνησε αργά το απόγευμα του Σαββάτου δεν έχει σταματήσει με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα....
Όπως αναφέρει το skiathoslife.gr, η έντονη βροχόπτωση δημιουργεί προβλήματα που έγιναν πιο έντονα περίπου στις 23:30 όταν ξεκίνησαν οι κλήσεις προς τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστικό Κλιμάκιο – Αστυνομία).
Προβλήματα υπάρχουν ακόμα και τώρα στο οδικό δίκτυο (01:30) αφού ούτε οχήματα μπορούν να φτάσουν στην περιοχή του Ξανέμου ενώ δυσκολία υπάρχει και στον Περιφερειακό δρόμο στο ύψος του Ντάνου...

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 5 κλήσεις για άντληση υδάτων.
Στις προσπάθειες από το ξεκίνημα της έντονης βροχόπτωσης ήταν επικεφαλής ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας μαζί με του Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive