Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΑΛΛΟΣ ... ΜΑΜΑΕΙ κι ΑΛΛΟΣ .. ΠΛΕΡΩΝΕΙ

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Γενοκτονία και Αντικατάσταση Ελλήνων

    https://twitter.com/eksegerellin/status/1227963488028516355 (ληξιαρχειο γεννησεων χαλκιδας...29 ιανουαριου-5 φεβρουαριου 2020 μονο ονοματα αλλοδαπων και κυριως μουσουλμανων)Γενοκτονία και Αντικατάσταση Ελλήνων

    https://twitter.com/eksegerellin/status/1227963488028516355 (ληξιαρχειο γεννησεων χαλκιδας...29 ιανουαριου-5 φεβρουαριου 2020 μονο ονοματα αλλοδαπων και κυριως μουσουλμανων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενοδόχοι Ηπείρου: «Όχι» σε δημιουργία δομής παράνομων μεταναστών - «Μας καταστρέφετε τον τουρισμό»

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/865789_xenodohoi-ipeiroy-ohi-se-dimioyrgia-domis-paranomon

    Η “πατριωτική” κυβέρνηση ΝΔ εγκαθιστά και άλλους λαθρομετανάστες στο κέντρο των Αθηνών...«Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη και την κυβέρνηση για τις εκ του πονηρού και εν κρυπτώ κινήσεις τους να φτιάξουν μία τεράστια δομή στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να συνεχίσουν τον εποικισμό της.»

    http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/h-patriwtikh-kubernhsh-nd-egkathista-kai-allous-lathrometanastes-sto-kentro
    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/04/blog-post_64.html

    '' Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωνοϊού προχώρησαν εν κρυπτώ στην «αξιοποίηση» τριών πολυκατοικιών στην οδό Λιοσίων και Αχαρνών, έκτασης 4000 τ.μ.. Σκοπός τους να δημιουργήσουν άλλη μία δομή με λαθρομετανάστες στην ήδη βεβαρυμένη περιοχή.
    Οι εκ του πονηρού προφάσεις ότι πρόκειται περί κοινωνικών κατοικιών και περί προστασίας κατά του κορωνοϊού το μόνο που αποδεικνύουν είναι το θράσος των δημοτικών και των κυβερνητικών αρχών, οι οποίες εκμεταλλεύονται μία άνευ προηγουμένου κατάσταση, για να υποβαθμίσουν περαιτέρω τις ζωές μας. Εμείς στα γκέτο της Αθήνας, με ή χωρίς κορωνοϊό είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Οι κ.κ. Μηταράκης και Μπακογιάννης με τους συνεργάτες τους έχουν αποφασίσει ότι η ζωή μας θα πρέπει να είναι μία κόλαση εγκαθιστώντας τους μουσαφιραίους τους κατά χιλιάδες μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δεν τους φτάνουν τα δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα του εποικιστικού προγράμματος ESTIA, που ήδη υπάρχουν, θέλουν να τα πολλαπλασιάσουν. Μας διώχνουν από τα σπίτια μας οι κύριοι αυτοί για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες. Αυτή είναι η αλήθεια.

    Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη και την κυβέρνηση για τις εκ του πονηρού και εν κρυπτώ κινήσεις τους να φτιάξουν μία τεράστια δομή στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να συνεχίσουν τον εποικισμό της. Απαιτούμε να ΜΗΝ λειτουργήσει αυτή η τεράστια δομή των 55 διαμερισμάτων, έκτασης 4000 τ.μ., για να στεγαστούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες, που ο κ. Μηταράκης μεταφέρει ανεύθυνα από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού. Είναι απαράδεκτο, ενώ η κυβέρνηση απαγορεύει την μετακίνηση από τόπο σε τόπο για τους Έλληνες, να επιτρέπει στον κ. Μηταράκη να μετακινεί και να εγκαθιστά παντού στην επικράτεια λαθρομετανάστες.Απαιτούμε από την δημοτική αρχή, η οποία για μία ακόμη φορά δείχνει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το ευ ζην των λαθρομεταναστών από αυτό των Αθηναίων, να σταματήσει επιτέλους να βιάζει τις ζωές μας.
    Απαιτούμε η δομή λαθρομεταναστών Αχαρνών και Λιοσίων ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.
    Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου - Πλ. Βικτωρίας
    Επιτροπή Κατοίκων Πλ. Αμερικής
    Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και διαβαστε τωρα την συνεχεια της υποθεσης για να τραβατε τα μαλλια σας,
    αυτος εδω ο τοπος εβγαζε παντα τους μεγαλυτερους εφιαλτες και ελληνοφωνους γραικυλους,ΜΚΟ καταντησε και η ελληνικη δικαιοσυνη και το ελληνικο κρατος που στην ουσια επιβραβευει την λαθρομεταναστευση,την λαθροδιακινηση και τον λαθροεποικισμο για να καταλαβατε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε και τι γελοια δικαιοσυνη εχουμε,δεκαδες ανηλικοι λαθροεισβολεις του επιτεθηκαν μαζικα,τον ληστεψαν και του κατεστρεψαν την περιουσια και ενω αυτος υπερασπιστηκε την περιουσια και την ζωη του η ελληνοφωνη δικαιοσυνη τον εκρινε προφυλακιστεο:

    Προφυλακιστέος ο Χιώτης που πυροβόλησε τους παράνομους μετανάστες στο μποστάνι του...Χίος: Τι λέει ο αγρότης που κατηγορείται για απόπειρα… «ανθρωποκτονίας»: «Είχαν μπει στο κτήμα μου 15 αλλοδαποί»!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/865811_profylakisteos-o-hiotis-poy-pyrovolise-toys-paranomoys
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/865837_hios-ti-leei-o-agrotis-poy-katigoreitai-gia-apopeira

    ''Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 48χρονος στη Χίο που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, φέρεται ότι πυροβόλησε με καραμπίνα τραυματίζοντας δύο 16χρονους Σύριους παράνομους μετανάστες στο θερμοκήπιό του.Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα νεαρών που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.Ο 48χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου κατά διαμενόντων στον καταυλισμό του χωριού του, πράξη για την οποία είχε αθωωθεί.

    Τι λέει ο αγρότης στην Χίο που πυροβόλησε με την καραμπίνα «ανήλικα προσφυγάκια», όπως τα βάφτισαν οι πολλοί που είχαν μπει στο κτήμα του.Όπως θα πει ο αγρότης, το περιστατικό έγινε την 1η Απριλίου 2020 όταν διαπίστωσε ότι εντός του περίκλειστου χώρου του θερμοκηπίου, ευρίσκονταν 4-5 αλλοδαποί με διάφορα οπωροκηπευτικά είδη στα χέρια.Είδε, μάλιστα, όπως λέει, ότι μια άλλη ομάδα περίπου δέκα (10) ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή του, κάνοντας μπάνιο και βουτιές!
    Κάνει λόγο μάλιστα για «πραγματικά κατάσταση ΣΟΚ», αφού είχαν καταστρέψει την περίφραξη, είχαν καταστρέψει το περίβλημα του θερμοκηπίου, είχαν ατάκτως αφαιρέσει ανυπολόγιστη ποσότητα προϊόντων, είχαν αφαιρέσει τα εργαλεία και ακόμα και η αυτοσχέδια δεξαμενή που προορίζεται για να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες είχε μολυνθεί από σαπούνια.Τις φωνές και τις εκκλήσεις του «POLICE- POLICE» ακολούθησαν φωνές, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα. από τα "ανήλικα προσφυγάκια".

    Όπως θα πει, τότε σε «κατάσταση πανικού και συναισθηματικής έξαρσης» πήρε την καραμπίνα θεωρώντας ότι πρέπει να την είχε στο όχημά του μήπως τυχόν και του επιτεθούν, για τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας. Λίγο αργότερα από απόσταση 70-75 μέτρων, έριξε με την καραμπίνα στον αέρα προειδοποιητικά 3 φορές.Σημειώνει δε πως τα συγκεκριμένου τύπου σκάγια δεν θα μπορούσαν «σε καμία περίπτωση να τραυματίσουν σοβαρά κάποιον – πόσω μάλλον – να σκοτώσουν». Αφετέρου πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τους πήξει ή να τους σκοτώσει αναφέρει το dikastiko.gr''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο το κακο...

    ΤΕΛΟΣ στην άρση αποδοχής ασύλου!!!- Ξαναγυρνάμε στο δόγμα του «μπάτε σκύλοι αλέστε»

    https://infognomonpolitics.gr/2020/04/telos-stin-arsi-apodochis-asylou-xanagyrname-sto-dogma-tou-bate-skyli-aleste/

    ...στο χειροτερο

    Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στην Κομισιόν να δώσει δικαίωμα αίτησης ασύλου στις αφίξεις Μαρτίου

    https://thepressproject.gr/i-kyvernisi-desmeftike-stin-komision-na-dosi-dikeoma-etisis-asylou-stis-afixis-martiou

    ...προς την ολοκληρωτικη καταστροφη της χωρας

    350 εκατομμύρια για δομές στα νησιά. Που θα πάνε τα 700 συνολικά

    https://xiakanea.gr/350-ekatommyria-gia-domes-sta-nisia-pou-tha-pane-ta-700-synolika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μένουμε σπίτι στη Μόρια...Σε αγροτική κατοικία στον κάμπο, την οποία ο ιδιοκτήτης της δεν μπορεί να επισκεφτεί χωρίς έγγραφη άδεια και συγκεκριμένο λόγο. Αφού έσκαψαν στην κυριολεξία τον τοίχο της πόρτας, έσπασαν τη μεταλλική θωράκιση του παραθύρου και αφαίρεσαν ψυγείο και λοιπές οικοσκευές. Μέρος των κλοπιμαίων είχαν βρεθεί πριν από τρεις ημέρες σε μπλόκο της Αστυνομίας έξω από το ΚΥΤ.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3016816175050038&id=100001650551267

    Καλαμάτα: Αλλοδαποί παραβίασαν την… απαγόρευση κυκλοφορίας και λήστεψαν κατάστημα ψιλικών

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/865862_kalamata-allodapoi-paraviasan-tin-apagoreysi-kykloforias (σε συνεργασια και με ελληνα)

    ''Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα που όχι μόνο δεν υπάκουσαν στα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού αλλά τα αψήφησαν για να κλέψουν, πέρασαν άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας το Σάββατο (4/4).Οι τέσσερις δράστες...., και τρεις αλλοδαποί «τουρίστες» 21, 23 και 25 εντοπίστηκαν από αστυνομικούς αφού είχαν φύγει από το κατάστημα ψιλικών φορτωμένοι με ποτά και είδη διατροφής.
    Μην μπορώντας να δικαιολογήσουν πως προμηθεύτηκαν τις φιάλες αλκοολούχων ποτών και διάφορα είδη διατροφής και άλλα αντικείμενα που είχαν μαζί τους κι έτσι προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι τα είχαν κλέψει από το κατάστημα.Η τετραμελής ομάδα όπως μεταδίδει το argolidaportal.gr παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθεί αν έχουν διαρρήξει και άλλα μαγαζιά.Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive