Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Τεχνητή μείωση του πληθυσμού της γης συνυπέγραψαν Έλληνες επιστήμονες. Γράφει ο Καμενόπουλος Σωτήρης

Δυστυχώς δεν πρόκειται ούτε για fake news ούτε για συνωμοσιολογία. 11.258 άτομα, μεταξύ αυτών Ελληνίδες και Έλληνες, συνυπέγραψαν μία πολιτική, και όχι  επιστημονική διακήρυξη, η οποία ρητώς περιλαμβάνει ως μέτρα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής την τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την τεχνητή μείωση της ανθρώπινης γονιμότητας και τον οικογενειακό σχεδιασμό....
 Η διακήρυξη σαφώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επιστημονική καθώς αυτή συν-υπογράφηκε από άτομα των οποίων οι ειδικότητες δεν συνάδουν με τον τομέα της φυσικής, της χημείας και των μαθηματικών (δειγματοληπτικά: μουσειολόγοι, οικονομολόγοι, δικηγόροι, οδοντίατροι, παθολόγοι, γλωσσολόγοι, νοσοκόμοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, μουσικολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες κ.λπ). Τι ακριβώς εννοούν;
Επειδή στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν, είχαν κατατεθεί περίεργες προτάσεις για δημιουργία πράσινου κυβερνητικού καθεστώτος (regime), μέχρι και κανιβαλισμού, προκειμένου να αποφευχθεί η παντελώς αμφισβητούμενη ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή, τα άτομα τα οποία συνυπέγραψαν τη συγκεκριμένη διακήρυξη οφείλουν να εξηγήσουν τί ακριβώς εννοούν. Ειδικότερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που τη συνυπέγραψαν.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας

"Ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να σταθεροποιηθεί και ιδανικά σταδιακά να μειωθεί μέσα σε ένα πλαίσιο που διασφαλίζει την κοινωνική ακεραιότητα. Υπάρχουν αποδεδειγμένα αποτελεσματικές πολιτικές που ενισχύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ μειώνουν τα επίπεδα γονιμότητας και περιορίζουν τις συνέπειες της πληθυσμιακής ανάπτυξης..."
Αυτές οι προτάσεις ούτε ως τρελή επιστημονική φαντασία τύπου Matrix δεν θα μπορούσαν να νοηθούν. Ας επαναληφθεί ακόμη μία φορά: δεν πρόκειται ούτε για fake news, ούτε για συνωμοσιολογία. Αποτελεί ξεκάθαρη επίσημη πολιτική διακήρυξη κατατεθειμένη δημοσίως στην παγκόσμια κοινότητα.
Ήδη, έχουν ξεκινήσει αντιδράσεις από επιστήμονες προερχόμενους από αναπτυσσόμενες χώρες οι οποίες μάλιστα παρουσιάσθηκαν όχι από τυχαία ιστοσελίδα, αλλά από την επίσημη ιστοσελίδα του κορυφαίου παγκοσμίως ακαδημαϊκού ιδρύματος: του ΜΙΤ.
Ο λόγος; Στη Δύση, η μείωση του πληθυσμού παρατηρείται ήδη, συνεπώς, ποιες χώρες αφορά η συγκεκριμένη πρόταση περί τεχνητής μείωσης του πληθυσμού, τεχνητής μείωσης της ανθρώπινης γονιμότητας και οικογενειακού σχεδιασμού; Προφανώς τις αναπτυσσόμενες χώρες. Δικαιολογημένα ίσως, ορισμένα από τα πιο σπουδαία ονόματα στον τομέα της κλιματολογίας, δεν συνυπέγραψαν τη διακήρυξη αυτή. Ποιό είναι το ανησυχητικό φαινόμενο;

Τι λένε τα κόμματα;

Δεδομένου του γεγονότος ότι τη συγκεκριμένη διακήρυξη τη συνυπέγραψε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα κλιματικής αλλαγής του κ. Χρήστος Ζερεφός Χ. Ζερεφός στο One Channel: Το 1/3 της Ελλάδας κινδυνεύει με ...(ΦΩΤΟ) , διερωτάται κανείς, συμφωνεί με αυτές τις προτάσεις ο κ. πρωθυπουργός; Τα γνωρίζει αυτά; Αυτές τις απόψεις προωθεί η ΝΔ στο κυβερνητικό της πρόγραμμα περί κλιματικής αλλαγής;
Το παρόν άρθρο δεν κρίνει ανθρώπους και επιστήμονες των οποίων το επιστημονικό έργο σέβεται απόλυτα. Το παρόν άρθρο ασκεί κριτική σε απόψεις. Ας σημειωθεί, ότι την πράσινη ιδεολογία έχει υιοθετήσει το ΜΕΡΑ25, το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως όλα αυτά αφορούν τα παιδιά μας.
Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας δεν χωρεί καμία κομματικοποίηση, καμία αριστερο-δεξιά ιδεολογία και ουδεμία υποχώρηση. Τα παιδιά μας δεν θα ζήσουν σε ένα κόσμο τύπου Matrix, χάριν ορισμένων ξεπερασμένων πολιτικών σχηματισμών.

9 σχόλια:

  1. Είναι σωστή η άποψη οτι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί. Δεν είναι δυνατόν να γεννοβολούν σαν κουνέλια οι κάτοικοι του 3ου κόσμου και μετά να εισβάλλουν σε αυτούς που αναπτύσσουν την τεχνολογία και τον πολιτισμό. Μέχρι και ο Αριστοτέλης έλεγε οτι δεν πρέπει να αποκτούμε πολλά παιδιά ωστε να μη μοιράζεται η πατρική περιουσία σε πολλά κομμάτια και το κάθε παιδί να ζεί άνετα. Εάν επιστρέψουμε στους αριθμούς του 1950 (περίπου 2 δισ.) ή έστω του 1960 (περίπου 3 δισ.) οι άνθρωποι θα ζούν πολύ καλά με δεδομένη την υψηλή τεχνολογία που έχουμε σήμερα. Το 1950 ολη η Αφρική είχε πληθυσμό όσον έχει σήμερα μόνον η Νιγηρία και ολόκληρη η Ασία είχε πληθυσμό όσον έχει σήμερα μόνον η Κίνα ή η Ινδία. Υπάρχει λογική σε αυτό; Ομως τα παγκόσμια αφεντικά (ξέρετε ποιούς εννοώ) θέλουν δούλους για να αυξάνεται το χρήμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε αγαπητέ φίλε κάνε εσύ την αρχή, σκότωσε τα παιδιά σου αν έχεις, την γυναίκα σου τους γονείς σου και μετά αυτοκτόνησε, για να δώσεις το καλό παράδειγμα και να σε ακολουθήσουν και οι άλλοι !!!

      Διαγραφή
  2. Ποιος θα κρίνει πόσοι άνθρωποι πρέπει να ζουν στη γη?
    Και αυτοί που αποδέχονται τέτοιες σκοτεινές και απάνθρωπες θεωρίες, είναι σίγουροι ότι οι επικυρίαρχοι δεν τους θεωρούν και αυτούς περιττούς.
    Μόνον ο Ιησούς Χριστός αποφασίζει για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τα επαρκη τροφιμα για να τραφουν ολοι...

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ Η ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝ0Ι ΕΛΙΤ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ

      Διαγραφή
  3. Σαφώς και είμαστε υπερβολικά πολλοί. Έχουμε χτίσει και "εκμεταλλευτεί" τα πάντα. Τα έχουμε "φάει" / διαλύσει όλα.
    Όχι στο θάνατο κανενός. Αλλά πρέπει να μειωθούν οι γεννήσεις πολλών παιδιών ανά οικογένεια και σιγά σιγά να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με μια μελέτη της UNESCO του 1962, αν ΜΌΝΟ τα χρήματα που διατίθενται στα διαστημικά προγράμματα και στην βιομηχανία του πολέμου περνούσαν ως "τζίρος" μία φορά το χρόνο μέσα από τους λαούς της γης, θα μπορούσαν να ζουν με όλα τα απαραίτητα αγαθά 50 δις εκατομμύρια άνθρωποι σε απόλυτη αρμονία με την φύση, εργαζόμενοι ο καθένας μόνο 20'λεπτα την ημέρα. Δεν υπάρχει υπερπληθυσμος. Υπάρχει μόνο κακή διαχειρηση, και απληστία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιός μπορεί να διανοείτε την μείωση πληθυσμού..!
    και εσείς που το ειπατε ..ακούτε τι λέτε;;;
    που συμφωνήτε κιόλας με οτι παραννόηση σκεφτεί κάθε σχιζοφρενικό μυαλό..! και τωρα που γιναμε πολλοι ..καποιοι μπορουν να αποφασισουν ...να μας σκοτωνουν ενα εναν οι πολλούς πολλούς μαζι ετσι...;πατε καλά για ξυπνήστε λιγο..👏🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωρίζουν οι σχολιάζοντες ποιοι οργάνωσαν τον θάνατό μας; Αυτοί που έχουν δημιουργήσει τους Παγκόσμιους Πολέμους αυτοί είναι που αιματοκυλούν τον κόσμο και προσπαθούν να καταστρέψουν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Όλο το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής από αυτούς σχεδιάσθηκε. Αν ήθελαν να καταστρέψουν την Αφρική ήταν εύκολο. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ θα υποστούν πρώτες την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive