Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΧΙΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ δεν θα το ακούσεις στα πουλημένα ΜΜΕ. ΒΙΑΛ: Λαθρομετανάστες ακρωτηριάστηκαν κάνοντας χρήση ισχυρών... εκρηκτικών υλών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αργά το βράδυ της Παρασκευής στο ΚΥΤ της Χίου δυο λαθρομετανάστες τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν στα χέρια μετά από χρήση εκρηκτικών υλών. Αυτή τη στιγμή μετά από χειρουργική επέμβαση νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Χίου....

Τα ερωτήματα που τίθενται μετά την εξαιρετικά σοβαρή αυτή είδηση είναι τα εξής:
Για ποιο λόγο οι λαθρομετανάστες είχαν στη κατοχή τους εκρηκτικές ύλες;  Εκρηκτικά που χρησιμοποιούνται σε νταμάρια;
Ποιος τους τα προμήθευσε; Από που τα εφοδιάστηκαν; Για ποιον σκοπό προοριζόταν να χρησιμοποιηθούν;
Πριν λίγες ημέρες με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου ο 48χρονος από το  Χαλκειός, που πυροβόλησε με την καραμπίνα του και τραυμάτισε δύο Σύρους που βρισκόταν παράνομα μέσα στο θερμοκήπιό του, για να σώσει την περιουσία του και την οικογένειά του.
Το Μεγάλο Σάββατο λαθρομετανάστες έκαψαν αυτοκίνητα, καντίνα, οικίσκους και σκηνές. Σήμερα γίνεται γνωστή η είδηση χρήσης εκρηκτικών υλών.
Η Δικαιοσύνη τώρα που είναι; Μόνο στα αδικήματα των Ελλήνων παρεμβαίνει; Ποιος θα βάλει τέλος σε όλη αυτή την τραγωδία;

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι τους προπονούν για την λεγόμενη μάχη των πόλεων, όποτε δοθεί εντολή απ' αυτούς που τους προμοτάρουν, κι όποιος καταλαβαίνει….καταλαβαίνει.!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive