Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Προφυλακιστέος ο 48χρονος στη Χίο που πυροβόλησε λαθρονετανάστες που τον έκλεβαν Τον κατέστρεψαν οι λαθρο, τον αποτελειώνουν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΚΡΑΤΟΣ. ΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"


Χίος: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που πυροβόλησε δύο 16χρονους πρόσφυγεςΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ".ΟΠΟΤΕ φίλοι Χιώτες, ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ. Κάντε οτι "κοιμόσαστε" όπως πρότεινε ο Βίτσας, αφήστε τους να κάνουν ΟΤΙ θέλουν, να ληστεύουν το βιός σας, να κλέβουν, να σφάζουν και να πουλάνε τα ζωντανά σας, να καταστρέφουν τις περιουσίες σας, να σπάνε , να καίνε τα υπάρχοντά σας, κι όταν μπουκάρουν να πηδήξουν τη γυναίκα σας, δώστε τους ΚΑΙ την κόρη σας. Και ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ, υπάκουα δίποδα ζώα στα .. τέσσερα μπάς και σας πηδήξουν ΚΑΙ εσάς. Αρκεί να ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ να πλένεται χέρια και κωλομέρια και .... ΥΠΟΜΟΝΗ θα έρθουν ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ. Δεν θα γλυτώσει ΚΑΝΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ αν γίνετε ΟΛΟΙ οι συγχωριανοί ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΔΕΣ και ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΕΣ και τους πάρει ο διάολος τα ρέστα....

Προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου, κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος από το χωριό Χαλκείος, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε και τραυμάτισε δύο 16χρονους Σύριους λαθρομετανάστες κλέφτες που βρισκόταν μέσα στο θερμοκήπιό του και έκλεβαν τα προϊόντα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα 4 νεαρών που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχαν επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα.
Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Δηλ. τους κάνατε τα 3-2 το βράδυ θα ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ τα ΙΔΙΑ. 
Ο 48χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου κατά διαμενόντων λαθρομεταναστών στον καταυλισμό του χωριού του, πράξη για την οποία είχε αθωωθεί σύμφωνα.

1 σχόλιο:


  1. τι να πεις πια μκο καταντησε και η ελληνικη δικαιοσυνη

    ετσι ακριβως:” Κατέβαινα από το κτήμα και χωρίς να ξέρω για την εξέγερση, μόλις μπήκα πιο κάτω μου επιτέθηκαν με τα ραβδιά και με τα σίδερα και να να το αυτοκίνητο το κάναν.. Ποιος θα με πληρώσει εμένα αυτή τη ζημιά ο Μηταράκης; Που τους κουβάλσε όλους εδώ και μας έχουν καταστρέψει ; Έχουν καταστρέψει τα κτήματα έχουν κόψει τα δέντρα από τη ρίζα.Δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά. Οι αστυνόμοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Θα με σκότωναν αν δεν πατούσα γκάζι να φύγω. Θα με σκότωναν "

    https://www.facebook.com/christos.bois.33/videos/208156790609917/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive