Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ . ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ "ΕΚΑΝΕ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΒΙΝΤΕΟ

Διόδοτος: Κασιδιάρης - Μεγάλη νίκη στην τηλεδιάσκεψη! Πήρε πίσω το ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

5 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

    https://ethnikismos.net/2020/04/15/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bd/

    ''Πριν από μία ώρα περίπου, κατά τις 18:30, βρισκόμουν για δουλειά σε μεταφορική εταιρεία κοντά στο σταθμό Ελαιώνα, στο Βοτανικό. Ξαφνικά, μέσα στην απόλυτη ησυχία που επικρατούσε, άκουσα το γνωστό κάλεσμα για πιστούς που απευθύνεται από τα τζαμιά στους μουσουλμάνους, για να προσευχηθούν!!!Αρχικά, νόμισα ότι ίσως ήταν από κοντινή Εκκλησία (υπάρχει ένα εκκλησάκι και μια μεγαλύτερη κοντά στο τζαμί), αλλά η γλώσσα που ακουγόταν ήταν ξένη και σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε αυτό το «μοιρολόι» με τις γνωστές μελωδίες των ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας.

    Δυστυχώς, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν μπόρεσα να πάω να δω από κοντά τι γίνεται. Παρακαλώ όποιον είναι κοντά στην περιοχή να κάνει μια «αυτοψία» για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει πιθανή λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό.Πραγματικά, εύχομαι να άκουσα λάθος. Διότι αν μας έχουν κλείσει ερμητικά (για λόγους υγείας) όλες τις Εκκλησίες μεγαλοβδομαδιάτικα, απαγορεύουν τις καμπάνες και τα μεγάφωνα, κυνηγούν ανηλεώς τους Ιερείς που κοινωνούν ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, μιλάμε για αδιανόητη πρόκληση!
    Απάντηση ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: Δεν άκουσες λάθος! Εξ’ όσων διαπιστώσαμε, το τζαμί λειτουργεί κανονικότατα!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αγία Αικατερίνη της Μόριας...οι εικόνες μαζεύτηκαν σήμερα μετά τα συνεχόμενα σπασίματα και το κτήριο έπαψε να είναι τόπος λατρείας. Από τον Άγιο Ιωάννη είχαν μαζευτεί δύο χρόνια πριν για τον ίδιο λόγο. Από τον Άγιο Γεώργιο δε χρειάστηκε να μαζευτεί κάτι, τις είχαν σπάσει όλες.
    Οι εκκλησίες μας απέκτησαν την όψη που έχουν οι χριστιανικοί ναοί στην Κατεχόμενη Κύπρο. Το χωριό μας λεηλατείται και το νησί μας κινδυνεύει. Οι περισσότεροι κάτοικοι δε φαίνεται να έχουν καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει και συνεχίζουν αστειεύονται με τα περιοριστικά μέτρα ή να φωτογραφίζουν τα κουλουράκια που πλάθουν στο σπίτι.
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3035798203151835&id=100001650551267

    στο μεταξυ απο διαφορες ειδησεις μαθαινουμε οτι επετρεψαν να αιτηθουν ασυλο ή και να εχουν ηδη επιβραβευτει με ασυλο επενδυτες απο το καμερουν οπου δεν γινεται πολεμος και συνεπως δεν πληρουν κανενα κριτηριο:

    48χρονος από το Καμερούν το πρώτο θετικό δείγμα κορονοϊού στην Καρδίτσα

    https://www.ethnos.gr/ellada/100203_48hronos-apo-kameroyn-proto-thetiko-deigma-koronoioy-stin-karditsa

    Θρίλερ στην Καρδίτσα: Σε... καραντίνα για κορονοϊό τρία σπίτια που μένουν αλλοδαποί

    https://www.ethnos.gr/ellada/100315_thriler-stin-karditsa-se-karantina-gia-koronoio-tria-spitia-poy-menoyn-allodapoi

    Καρδίτσα: Αλλοδαπός από το Καμερούν θετικός στον ιό - «Σουλάτσαρε» σε νοσοκομεία και ΚΤΕΛ

    https://www.pronews.gr/ygeia/868882_karditsa-allodapos-apo-kameroyn-thetikos-ston-io-soylatsare-se-nosokomeia-kai-ktel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλαιγεται ο βοριδης(ναι αυτος που παλια εβγαζε κοκκινη καρτα στους αλλοδαπους) που τα συνορα με την αλβανια ειναι κλειστα και δεν μπορουν να ερθουν αλβανοι να εργαστουν στην συγκομιδη και τωρα ανανεωνει αδειες εργασιας πολιτων τριτων χωρων,εκδιδει νεες,συνεργαζεται με μκο προκειμενου να του φερουν ''επενδυτες'' απο τα χοτ σποτ αντι να στηριξει το εγχωριο εργατικο δυναμικο(ανεργων και μη)

    και γιατι δεν εφαρμοζουν το γαλλικο μοντελο;
    στη γαλλια 150000 γαλλοι προσφερθηκαν να εργαστουν στην συγκομιδη,εκτος απο την οικονομικη βοηθεια που παιρνουν λογω πανδημιας που αναγκαστηκαν να σταματησουν να εργαζονται στις δουλειες τους θα παιρνουν και τον μισθο απο την συγκομιδη(στην ιταλια μαλιστα διαβαζω οτι θα ειναι υποχρεωτικο για να παρουν την οικονομικη βοηθεια),παρα πολλοι ελληνες ακομα και ανεργοι θα μπορουσαν να βοηθηθουν με αυτον τον τροπο,εδω και μια προσφατη προταση(που υποστηριζω εδω και αρκετο καιρο):

    ''Η αποστροφή που δείχνουν οι γηγενείς στις ελιές και στα αμπέλια, μπορεί να οφείλεται κι αλλού. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου καταθέτει τη δική του άποψη - εξήγηση: «Ξέρω κόσμο που θέλει να πάει να δουλέψει. Αυτή τη στιγμή έχουμε 20-25.000 εποχιακούς οι οποίοι, με το που τελειώνει η τουριστική σεζόν κάθονται. Αρκετοί από αυτούς θέλουν να πάνε στις ελιές, όμως φοβούνται μην χάσουν το ταμείο ανεργίας – αν περάσουν τα 230 ένσημα χάνουν το ταμείο».

    Και δεν είναι οι μόνοι που διστάζουν, σύμφωνα με τον κ. Βοργιά: «Γνωρίζω κι άλλους ανέργους που δεν πάνε στις ελιές επειδή φοβούνται ότι θα χάσουν... την κάρτα ανεργίας».Αναλογιζόμενος όλα αυτά, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου μετά λόγου γνώσεως συμπεραίνει ότι «ο ΟΑΕΔ επιδοτεί την ανεργία και όχι την απασχόληση».Τι θα μπορούσε όμως να γίνει; Ο πρόεδρος του ΕΚΗ απαντά και προτείνει: «Το αρμόδιο Υπουργείο θα μπορούσε να εξαιρέσει τον πρωτογενή τομέα από την ισχύουσα νομοθεσία. Μία απλή υπουργική απόφαση είναι, η οποία θα επιτρέψει σε όσους ανέργους και εποχιακούς το επιθυμούν να κάνουν νόμιμα μεροκάματα στις ελιές και στα χωράφια, χωρίς να κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν κάποια κύρωση και να χάσουν τα προνόμιά τους».''

    εδω πως το προσεγγιζουν το ζητημα πολυ σωστα χωρες οπως γαλλια,γερμανια και ιταλια:

    Zehntausende wollen auf dem Feld helfen

    https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/corona-krise-zehntausende-wollen-auf-dem-feld-helfen-16703333.html

    «Όσοι λάβουν το επίδομα ανεργίας, να βοηθήσουν στην συγκομιδή φρούτων και λαχανικών»...Στήριξη του αγροτικού τομέα ζήτησε η ιταλίδα υπουργός Γεωργίας

    https://www.newsbeast.gr/world/arthro/6166476/osoi-lavoyn-to-epidoma-anergias-na-voithisoyn-stin-sygkomidi-froyton-kai-lachanikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφιερώνεται στον κ. Δήμαρχο ο παρακάτω σοφός λόγος ενός πραγματικού δημοκράτη, του Τζον Γκαλμπρέιθ

    ''Δημοκρατία υπάρχει μόνο εκεί, όπου οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να λέγει ελεύθερα ότι δεν υπάρχει Δημοκρατία''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο με τις καταγγελίες της αντιπολιτευόμενης προς τον δήμαρχο παράταξης μέχρι στιγμής το είδαν πάνω από 100.000 πολίτες.
    Αυτό μήπως σημαίνει κάτι για τον δήμαρχο;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive