Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Μα .... είναι ΦΙΛΟΙ μας!! Γερμανική κτηνωδία: Κατάσχουν μάσκες και υλικό που προορίζεται για Ελλάδα και Αυστρία!

Δεν αλλάζουν εντέλει, μετά από δύο πολέμους που προκάλεσαν, δύο συγχωρέσεις που πήραν από τηνυπόλοιπη Ευρώπησυνεχίζουν να λειτουργούν ως παράσιτα. Να προμηθευτούν ιατρικό υλικό, όπως μάσκες , γάντια και αναπνευστήρες επιχειρούν το τελευταίο διάστημα επιχειρήσεις και νοσοκομειακά... ιδρύματα καθώς λόγω της έξαρσης του κορωναϊού η χώρα καταγράφει σημαντικές ελλείψεις.

Όπως αναφέρουν tanea όσοι προσπάθησαν να προμηθευτούν ιατρικό εξοπλισμό για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες που υπάρχουν μέσω της Γερμανίας βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Οι Κινέζοι προμηθευτές διαθέτουν επαρκείς ποσότητες όμως καθώς η πύλη εισόδου των εμπορευμάτων στην Ε.Ε. είναι κυρίως γερμανικά αεροδρόμια και μεταφορικές

EUROPOST

2 σχόλια:

  1. 1. Ο μόνος λαός που ζεί παρασιτικά είναι οι εκλεκτοί του γιαχβέ.
    2. Τους δύο παγκοσμίους πολέμους τους προκάλεσαν οι εκλεκτοί του γιαχβέ και σταμάτα και εσύ και τα φιλαράκια σου να λέτε ψέμματα για τους Γερμανούς.
    https://911tv.blogspot.com/2016/09/the-myth-of-german-villainy.html?m=0 (υπάρχουν πάμπολλες σελίδες που αναφέρονται σε αυτό το γεγονός το οποίο αποσιωπάται απο όσους πάσχουν απο μίσος κατά της Γερμανίας).
    3. Το τι έχουν προσφέρει οι Γερμανοί στην εξέλιξη της τεχνολογίας φαίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο (παρότι περιλαμβάνει και μερικούς εβραίους) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_German_inventions_and_discoveries
    4. Εαν δεν το γνωρίζεις , ο Χιτλερ ήταν Αυστριακός.
    5. Μακάρι να μισούσατε τους τούρκους, τους εβραίους και τους Αγγλους 10% απο όσο μισείτε τους Γερμανούς. Θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα στην Ελλάδα.
    6. Είμαι βέβαιος οτι κατηγορείτε τους Γερμανούς για την πείνα της κατοχής, η οποία αποδεδειγμένα προεκλήθη απο τον ναυτικό αποκλεισμό των φίλων σας των Αγγλων, των καλύτερων συμμάχων που είχαν και έχουν οι τούρκοι.
    Εαν δεν ξέρετε τα ιστορικά γεγονότα, καθήστε και διαβάστε. Μην έχετε οδηγό των άρθρων σας το κατοχικό σύνδρομο το οποίο σας μετέδωσαν οι αμόρφωτοι γονείς σας. Χρειάζεται εμπεριστατωμένη και λεπτομερής μελέτη της ιστορίας, χωρίς παρωπίδες, για να καταλήξεις στην αλήθεια. Δυστυχώς η ιστορία είναι γραμμένοι απο τους νικητές (εβραίους) και είναι παραποιημένη στον μέγιστο βαθμό. Η μεγίστη αλλοίωση της ιστορίας περικλείεται σε ένα μόνο όνομα "ολοκαύτωμα". Τι πιστεύεις γιαυτό;
    Στην ιστοσελίδα αυτη έχει δημοσιευτεί ενα υπέροχο άρθρο που αναφέρει τα κατοχικά δεσμα της Γερμανίας στους αμερικανο-σιωνιστές και οτι η Γερμανία δεν υφίσταται ως κράτος. Διάβασέ το. Ισως να αντιληφθείς οτι η εταιρεία με το όνομα Deutschland Gmbh χρησιμοποιείται απο τον σιωνισμό ως ο αποδιοπομπαίος τράγος ωστε να κατηγορείται αυτή για όλα τα δεινά της Ευρώπης και οι σιωνιστές ανενόχλητοι απο το παρασκήνιο να εφαρμόζουν το σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛ ΤΙΣ ΔΕΚΆΔΕΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΉ ΔΕΝ ΤΙΣ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΑΛΛΆ ΑΡΕΙΑΝΟΙ! !!

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive