Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Δωρεάν υπηρεσίες σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα

Αγαπητοί συνεργάτες,

Κατ' αρχήν ευχόμαστε να είστε σε καλή υγεία εσείς και οι οικογένειές σας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται από όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας,  προσφέροντας  δωρεάν υπηρεσίες στα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας....

Συγκεκριμένα, κάθε επισκευή που θα λαμβάνουμε έως και τη λήξη των μέτρων, είτε απευθείας από κάποιο Νοσοκομείο είτε μέσω των συνεργατών μας, θα επισκευάζεται δωρεάν και θα αποστέλλεται άμεσα στο νοσοκομείο προς χρήση. Σε περίπτωση δε που η επισκευή δεν είναι δυνατή, θα αποστέλλουμε νέο προϊόν, επίσης χωρίς χρέωση.

Γνωρίζουμε ότι το προσωπικό των νοσοκομείων είναι υπερφορτωμένο με πολλές ευθύνες αυτή την περίοδο. Οι διαδικασίες έγκρισης τέτοιων έκτακτων εξόδων μπορεί να απαιτήσουν αρκετές ημέρες. Το νερό, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι απαραίτητο τόσο για την προσωπική υγιεινή όσο και για την καθαριότητα των χώρων. Με την ενέργειά μας αυτή στοχεύουμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες και να επαναφέρουμε την ομαλή τροφοδοσία του νερού καθώς και την ασφαλή άντληση των λυμάτων των νοσοκομειακών μονάδων όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η πάγια πολιτική μας είναι όλες οι κοινωνικές μας συνεισφορές να μην δημοσιοποιούνται. Θεωρούμε όμως ότι η συγκεκριμένη μπορεί να βοηθήσει πραγματικά κάποια νοσοκομειακή μονάδα στο δύσκολο έργο που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει αυτή την περίοδο και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να την κρατήσετε στο μυαλό σας και να την μεταφέρετε όπου θεωρείτε απαραίτητο.

Οι συνάδελφοί μου Κωνσταντόπουλος Γιάννης όσον αφορά τις περιπτώσεις αντλιών καθαρού νερού (jk@idator.gr) και Δηλαβέρης Νίκος όσον αφορά τις περιπτώσεις αντλιών λυμάτων (nd@idator.gr), καθώς και εγώ προσωπικά (george@idator.gr) είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο των ανθρώπων που δεν μένουν σπίτι για την δική μας υγεία.

Σας ευχαριστούμε,

Καλή δύναμη και καλή υγεία σε όλους μας,
Ευστρατιάδης Γιώργος

Τα στοιχεία τής εταιρείας είναι εδώ http://www.idator.gr/

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!

    Αυτά να τα βλέπει η ΔΕΗ και η κυβέρνηση που με τα δικά μας χρήματα έγινε Δημόσια εταιρία κολοσσός, μετά χαρίσθηκε, ήθελα να πω... "ιδιωτικοποιήθηκε" και τώρα ανακοινώνουν και "δωρεές", αλλά "ξεχνούν" να πουν πως τον λογαριασμό της "δωρεάς" τον έχουν χρεώσει στα μόνιμα υποζύγια/κορόϊδα, τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive