Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΥΡΕΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!

Απερίγραπτος συνωστισμός και ατελείωτες ουρές από το πρωί σήμερα, σε τράπεζες και σούπερ μάρκετ! Δηλαδή, ότι πρέπει για την διασπορά του ιού! Αναμενόμενες καταστάσεις βεβαίως για τέτοιες ημέρες, τις οποίες όμως δεν πρόβλεψαν η κυβέρνηση των… σωτήρων μας και οι… «ειδικοί επιστήμονες», για να βρουν τρόπο και να την προλάβουν....

Βλέπετε, έχουν ρίξει το βάρος στην αστυνόμευση των εκκλησιών, καθώς όπως λένε και οι «ειδικοί», μόνο εκεί μπορεί να γίνει διασπορά του ιού, κι όχι στις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ, όπου ο ιός… εξατμίζεται με κάποιο… μαγικό τρόπο!
(ΥΓ): Να μην επαναπαύεστε «ειδικοί»! Μόλις θα περάσει αυτός ο εφιάλτης, θα δώσετε λόγο στον ελληνικό λαό για όλα! Και η κρίση του θα είναι τρομερή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive