Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Αντίο Σπύρο… Σκόρπισε γέλιο και τα υπέροχα πιάτα σου εκεί πάνω. ΦΩΤΟ

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι ο Σπύρος έφυγε χθες το βράδυ. Ο Σπύρος Μαρτίνης, γεννημένος στην Κέρκυρα, μεγάλωσε στην Αθήνα και διατηρούσε ένα πετυχημένο μαγαζί εστίασης στη Νέα Ιωνία, μαζί με τη σύζυγό του Βάσω και τα δυο παιδιά τους....

Πάντα γελαστός και αισιόδοξος, η ψυχή της παρέας και του κεφιού, αλλά και μάστορας στη κουζίνα. Τα υπέροχα βραβευμένα του κεμπάπ, ο “δικός” του μπακαλιάρος και οι ανατολίτικοι συνδυασμοί σαλατών που δημιουργούσε στην κουζίνα της επιχείρησής του μαζί με τη σύζυγό του, το κέφι για ζωή κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και το χιούμορ του, ήταν αυτά που τον έκαναν δημοφιλή και άνθρωπο με μεγάλο κύκλο φίλων.
Λίγες ημέρες πριν, με καρδιακό νόσημα νοσηλεύτηκε στην εντατική νοσοκομείου της Αθήνας. Χθες βράδυ, σε ηλικία 62 ετών, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε, σκορπίζοντας τη θλίψη και τον πόνο στην οικογένειά του και τους φίλους του.
Βάσω, τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ξέρω ότι ο πόνος είναι δυσβάσταχτος και μεγάλος και τα λόγια τούτες τις ώρες περιττά, αλλά πρέπει να αντέξεις για τα δυο παιδιά σας.
Δείτε τι έγραψαν φίλοι και συγγενείς στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive