Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΤΣΙΟΡΔΑΣ ή ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΙΑΛΕΧΤΕΕΕ. ΦΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κουστούμι
Από αριστερά ο Άγιος Τσιόδρας ο Εμβολιούχος με 9.257 επιστημονικές αναφορές στο όνομά του η επιστημονική κοινότητα, αυτός που συμμετείχε σαν σύμβουλος στο σκάνδαλο με τα εμβόλια του 2009! Θα είναι καλοοός και τον προτιμούν. Από δεξιά ο όπως τον αποκαλούν επιστήμων των επιστημόνων Γιάννης Ιωαννίδης καθηγητής Επιδημιολογίας και μαθηματικός του Πανεπιστημίου Στάνφορντ με 266.645 επιστημονικές αναφορές στο όνομά του... η επιστημονική κοινότητα χωρίς σκάνδαλα και μεγάλη διεθνή αναγνώριση!
Το Ελληνικό κράτος δεν ζήτησε την διαχείριση της κρίσης του covid-19 από τον Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά επέλεξε έναν μέτριο επιστήμονα και τσιράκι του συστήματος!
Δεν θα μπορούσαν να κάνει αλλιώς ο Τσιόρδας είναι θαυματουργός και από παλιά στο πλευρό τους, πλάι τους, έφαγε και τρώει μια χαρά το φαΐ του, για κανένα κορόιδο τον περνάς; Παλιά πολιτική τακτική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive