Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Γεμίσαμε ρουφιάνους. Απαγόρευση κυκλοφορίας – Καταγγελία Μαυροειδάκου: Αλλάζουν τον τόπο κατοικίας τους για να πάνε το Πάσχα στο χωριό

Στράτος Μαυροειδάκος: Δεν υπάρχει πολιτική βούληση να λυθεί το ...
«Αλλάζουν στο taxisnet τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία» για να πάνε στο χωριό τους για Πάσχα, αναφέρει ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος...

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μίλησε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ορισμένοι σκαρφίζονται διάφορες… πατέντες για να μπορέσουν να μεταβούν στο χωριό τους για το Πάσχα, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.
«Κάποιοι, λίγοι, μέσω των λογιστών τους ή μέσω taxisnet αλλάζουν τις μόνιμες κατοικίες τους και τις βάζουν στην επαρχία, νομίζοντας ότι θα βάλουν τη σούβλα (στο αμάξι) και θα ξεκινήσουν για Πάσχα» ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος.
Και πρόσθεσε ότι «είναι λίγοι, αλλά το κάνουν. Η ΕΛ.ΑΣ. θα είναι στα διόδια. Δεν θα πάει κανείς στην επαρχία, έχουμε πόλεμο», συμπληρώνοντας ότι οι αστυνομικοί ευγενικά θα αποτρέπουν τους εποχούμενους να ταξιδέψουν.
Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών ευχαρίστησε επίσης «τους Έλληνες που ακόυνε τους αστυνομικούς. Εμείς είμαστε έξω για εσάς. Εμείς δεν μένουμε σπίτι, είμαστε εξω. Να το σεβαστούν αυτό».

1 σχόλιο:

  1. Είστε έξω, όχι γιατί σας αρέσει αλλά γιατί διατάσεστε. Και εμείς θέλουμε να είμαστε έξω, και όχι στο σπίτι, αλλά δεν μας σέβεστε. Πώς να σας σεβαστώ όταν άλλα λέτε στην κάμερα και άλλα μεταξύ σας διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο Κόβιντ 19 είναι απάτη. Έχω συγγενείς, φίλους, γνωστούς στο Σώμα και ξέρω καλά τι λέω.
    Μας φέρνουν όχι πείνα αλλά λιμό, εξέγερση λαθρομεταναστών και άλλων ψυχοπαθών. Θέλετε ως αντίπαλο και τόν φιλήσυχο Έλληνα; Μήπως νομίζεις ότι είστε αήττητοι; Τι θα κάνετε όταν θα αντιμετωπίσετε μυριάδες πεινασμένων αναζητούντων τροφή για τούς ίδιους και τα παιδιά τους; Θα έρθεις να μού δώσεις κλήση και να με διώξεις από τήν παραλία όπου θα ψαρεύω για να ταΐσω τα παιδιά μου; Έχεις σκεφτεί τι είναι ικανός να κάνει ένας γονέας για τα παιδιά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive