Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

"ΚΛΑΙΝΕ" ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ. ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΤΙ Θ`ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕ; ΣΧΟΛΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, ωκεανός, πίνακας, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση


Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητεςΚαλημέρα σας ...Ροδιακη ...επιστολη του Οικονομικου Επιμελητηριου προς τον Πρωθυπουργό απο τον οποιο ζητάει να επιδοτηθουν οι ξενοδοχιακές μοναδες ...και μονο σε μια μικρη παρένθεση αναφερει (όλων των επιχειρησεων ξενοδοχειακων και μη) ολη η υπολοιπη σελιδα/γραμμα ειναι υμνος προς τα ξενοδοχεια. Να ξερετε κυριοι οτι τουρισμος δεν ειναι μονο υπνος και πισινα all inclusive και πιτσιλιες δηθεν γκουρμεδιες στα πιατα ... τουρισμος ειναι και η Φιλοξενια και η αυθεντικη ελληνικη κουζινα ...το χαμογελο η καλοσύνη που παρεχουν τα μικρομαγαζα που εσεις δεν υπολογίζετε ...τα εστιατόρια κοντα στην θαλλασσα ...αν δεν στηριχθουν οι μικρες επιχειρησεις θα ειναι παλι μια πολη ενα νησι χωρις ζωη ...
Λυπαμαι που το σκεπτικο σας ειναι να επιζησουν μονο οι μεγαλες μοναδες...χωρις αρωμα Ελλαδας ειμαστε χαμενοι ....οταν γινονται καμπανιες για διαφημηση των νησιων δεν προβαλονται Ξενοδοχεια ...τραπεζια με καρεκλες και ουζακι και μεζεδες βλεπω σοκακια με βοκαμβυλιες βλεπω ...ανθρωπους μιας καποιας ηλικιας βλεπω ...ρεσεψιονιστες δεν βλεπω ...ειναι υποχρεωση σας να κρατήσετε ορθια την Εστιαση ...Αυτα τα λιγα. 
Yiannis Klouvas - Dimitris Theocharis
ΣΧΟΛΙΑ:
Dimitris Theocharis Ούτε με τα μπράβο , ούτε με παλαμάκια, λύνεται το πρόβλημα. Όλοι ρωτάτε για τον καιρό αλλά, δεν κάνετε τίποτα γι αυτόν. Για πέστε μου να μάθω κι εγώ, αύριο τι θα ψηφίσετε;;; αυτόν που σας σκοτώνει, εχθές , σήμερα, αύριο;;; περιμένω απάντηση, ποιόν θα ψηφίσετε. Πάμε και λίγο στα ημέτερα... Που είναι οι 700 εστιάτορες, που στις γενικές συνελεύσεις μετά βίας 27 τω αριθμω. Που είναι οι προηγούμενοι πρόεδροι και οι μελλοντικοί που δεν πατάνε... Το προεδριλικι είναι το πρόβλημα η η κατάντια μας;;; Που είναι η ενοτητα του σωματείου που μετά ΒΊΑΣ ο πρόεδρος πήρε 297 ψήφους οι μισοί, από μη εστιατορες, και δεν έχουμε φωνή στο ΔΣ τής Ρόδου. Τα all inclusive, δεν τα βλέπαμε;;; Κάποιοι τα φώναζαν... Γιατι, αν δεν είμαστε Έλληνες ραγιάδες, να μην έχουμε έναν δικό μας στο ελληνικό κοινοβούλιο;;; Τόσο άχρηστοι είμαστε. Η αλήθεια πονάει... Έλεγα πάντα στον πρόεδρο, να γίνονται 2 γενικές συνελεύσεις πριν την αρχή της σαιζόν και μία αμέσως μετά το τέλος... Αλλά με 27 άτομα κουκούλι δεν γίνεται... Και η ΠΙΟ ξευτιλα , να τηλεφωνεί στον έναν και στον άλλον μπας και με τους αόρατους, γίνουμε 35-40. Όλοι σιγοψιθυριζετε, πώς τα χειρότερα έρχονται... Γνωρίζετε μήπως πώς στις 9-04-2020 ψηφίστηκε το ένατο μνημόνιο στο eurogroup, σχετικά με το ομόλογο των 540 δις, για όλη την Ευρώπη, και θα τα πληρώσουμε με την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων... Αγαπητοί μου, Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΈΣΟ, ΕΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ. Για. τα είκοσι τελευταία χρόνια, δεν είσαι απογοητευμένος για αυτά που έκανες αλλά, ΓΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ. Κάναμε παιδιά και τα παραδίδουμε, ομήρους (σκλάβους)στο πεπρωμένο και στο καθεστώς. Ποιός περιμένεις να σε σώσει ο Τραμπ, ο Πούτιν, το κόμμα σου η ο θεός σου που για να σε τιμωρήσει ακούει τίς προσευχές σου, (αδρανοποημενε). Αν κάποιος κροκόδειλος έφαγε έναν εχθρό σου αυτό, τι σημαίνει ότι ο κροκόδειλος έγινε φίλος σου;;; ΕΜΕΊΣ, σαν λαός που εκλέγουμε διεφθαρμενους πολιτικούς, κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, προδότες, ΔΕΝ είμαστε θύματα αλλά ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ. Ένας αετός για ν ανέβει ψηλά , ανεβαίνει με την δύναμή του, και όχι σαν το σαλιγκάρι γλείφοντας. Στην εποχή πού ζούμε, του παγκόσμιου ψεύδους τον νά λες αλήθειες, είναι μια πράξει επαναστατική. Φίλες και φίλοι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να γίνω αγαπητός αλλά, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ...για να πετύχουμε χρειάζονται 3 ρήματα, και 2 ουσιαστικα ΜΠΟΡΏ , ΘΈΛΩ, ΓΝΩΡΊΖΩ...και ΑΓΑΠΗ , ΟΜΌΝΟΙΑ!!!!!!
**********
Δημήτρης Ευθυμίου Έλεος με τους ξενοδόχους μία ζωή στην μιρλα και στην γκρίνια, εγώ δεν ξέρω ξενοδόχο να έχει οικονομικό πρόβλημα, όλοι μέσα στην χληδα είναι.
*********
Tsampika Hatzigeorgiou Έχετε δίκιο Κ Κλούβα..Εύχομαι να σας ακούσουν. Για το καλό της Ρόδου..
**********
Katerina Papasavva Πολύ σωστά τα γράφεις Γιάννη,αλλά ποιός ακούει! Εδώ μάλλον ισχύει το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive