Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Σ`αυτούς ΣΟΥΖΑ ε; Λαθρομετανάστες Έσπασαν την καραντίνα σε δομή της Μαλακάσας και έφτασαν μέχρι τον Σταθμό Λαρίσης. ΟΥΤΕ πρόστιμο ΟΥΤΕ γάτα ΟΥΤΕ ζημιά. Η "ατυχία" να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ !!

Έσπασαν την καραντίνα σε δομή της Μαλακάσας -Έφτασαν μέχρι τον ...
Στο Σταθμό Λαρίσης από την καραντίνα της Μαλακάσας εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί χθες το μεσημέρι.Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα –η οποία μάλιστα είναι και έγκυος- και διαμένουν στη συγκεκριμένη δομή της Μαλακάσας, η οποία όμως βρίσκεται σε καραντίνα 14 ημερών..
καθώς πριν από τρεις ημέρες είχε εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού και ήδη όλο το κέντρο είναι σε διαδικασία ιχνηλάτησης.  Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς, τους σταμάτησαν για να κάνουν έλεγχο και εκεί διαπίστωσαν ότι με κάποιο τρόπο είχαν σπάσει την καραντίνα και είχαν φτάσει στην Αθήνα.  Η γυναίκα τούς είπε αρχικά πως είχε φύγει μαζί με τον άνδρα της για να έρθουν στην Αθήνα, όπου είχαν ραντεβού με έναν γιατρό για την πορεία της εγκυμοσύνης της, όμως όταν οι αστυνομικοί της είπαν να τη μεταφέρουν οι ίδιοι στο νοσοκομείο που είναι ο γιατρός της, εκείνη το αρνήθηκε.  Λίγη ώρα αργότερα, και τα τρία άτομα μεταφέρθηκαν και πάλι στο κέντρο προσφύγων της Μαλακάσας.  Το κρούσμα που είχαν εντοπίσει οι υγειονομικές Αρχές ήταν ένας 53χρονος άνδρας, ο οποίος φαίνεται να πάσχει και από υποκείμενο νόσημα ενώ οι υπεύθυνοι της δομής παρακολουθούν και όλους τους υπόλοιπους αλλοδαπούς για να αναφέρουν στον ΕΟΔΥ οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα.

5 σχόλια:

  1. ''...και μια γυναίκα –η οποία μάλιστα είναι και έγκυος-...''

    αλλα το γκαστρωμα γκαστρωμα,υποτιθεται φευγεις απο τον πολεμο να ξεφυγεις και το μονο σκεφτεσαι ειναι να γκαστρωθεις,
    και φυσικα δεν θα μεινει στο πρωτο αλλα θα ακολουθησει και δευτερο και τριτο κοκ.... αν δεν τα εχει ηδη,οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοψηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέα σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών: Συμπλοκές και στον καταυλισμό του Λαυρίου

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866567_nees-entaseis-metaxy-allodapon-symplokes-kai-ston

    ''Έπειτα από τις άγριες συμπλοκές που σημειώθηκαν το πρωί στον καταυλισμό της Μόρια, όπου και ένα Αφγανός έχασε τη ζωή του, υπήρξε νέος γύρος συμπλοκών, μεταξύ των αλλοδαπών, αυτή τη φορά στη δομή μεταναστών στο Λαύριο. Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτη στη δομή μεταναστών στο Λαύριο.Βάσει πληροφοριών του lawandorder.gr, η ένταση προκλήθηκε μεταξύ αλλοδαπών.Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.''

    Μόρια: Νεκρός ανήλικος Αφγανός μετά από συμπλοκή

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866435_moria-nekros-anilikos-afganos-meta-apo-symploki (αξιζει να διαβαστει ολο,κριμα βεβαια για το παιδι και φυσικα λυπουμαστε για τον αδικο θανατο του,αλλη μια οικογενεια λαθροεισβολεων αφγανων που εχει ηδη τεσσερα παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοφηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας)

    '' Ένας 16χρονος Αφγανός μαχαιρώθηκε σήμερα τα χαράματα από 20χρονο ομοεθνή του λίγο έξω από τη βόρεια πύλη του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόρια, σε έναν ελαιώνα στη λεγόμενη «ζούγκλα».Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ήταν μέλος εξαμελούς οικογένειας Αφγανών που διαμένουν σε μια καλύβα έξω από τον κυρίως καταυλισμό του ΚΥΤ.
    Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές στις πτέρυγες των ανηλίκων. Κατά τη διάρκεια τους τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα εκ των ανηλίκων αιτούντων άσυλο οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε δυο από αυτούς είναι σοβαρά τραυματισμένοι. ''

    · → δεν προκειται για νεαρους αλλα για μαντραχαλους,αμεση απελαση

    · → απο τα καμαρια τους ασυνοδευτους μαντραχαλους που κληρονομουμε ως χωρα,
    και να ειστε σιγουροι οτι θα επιβραβευτουν και με πολιτικο ασυλο(αν δεν εχει γινει ηδη) αντι της απελασης,ενα κρατος οπερετα που στην ουσια επιβραβευει τον εποικισμο και οδηγει την χωρα σε διαλυση,αντι να τον χωσουν μεσα στην φυλακη για καποια χρονια σε συνδυασμο με καταναγκαστικη εργασια και μετα να ακολουθησει η διαδικασια της απελασης

    → και οπως βλεπετε σε πολλες απο τις περιπτωσεις,εκει που ειχαμε ενηλικες αλλοδαπους εγκληματιες αρχιζει με αυξητικες τασεις να εχουμε και νεους-ανηλικους-αλλοδαπους εγκληματιες και για απελαση ουτε λογος φυσικα,τους επιτρεπεται να κανουν οτι γουσταρουν χωρις καμια επιπτωση και συνεπεια,το θεμα ειναι οπως ειπα να απελαθουν μετα την τιμωρια τους εκει δειχνεις οτι εισαι σοβαρο κρατος ολα τα αλλα ειναι για να λεμε

    για περισσοτερα στοιχεια εδω:

    Μόρια: Εικόνες καταστροφής από τους αλλοδαπούς - Χιλιάδες ελαιόδεντρα κομμένα - Αποψιλώνουν ολόκληρες εκτάσεις

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866493_moria-eikones-katastrofis-apo-toys-allodapoys-hiliades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαινεται η καταντια και ο κατηφορος να μην εχουν σταματημο:

    Θεσσαλονίκη: Στα τέλη καλοκαιριού θα λειτουργήσει η δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων

    https://www.capital.gr/epikairotita/3444494/thessaloniki-sta-teli-kalokairiou-tha-leitourgisei-i-domi-filoxenias-asunodeuton-prosfugopoulon

    '' Προς τα τέλη καλοκαιριού αναμένεται να λειτουργήσει η δομή που θα φιλοξενεί ασυνόδευτα προσφυγόπουλα (ηλικίας κάτω των 18 ετών), σε ακίνητο ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Η πανδημία του κορονοϊού πηγαίνει πίσω χρονικά τη λειτουργία της δομής, ενώ απαιτούνται και έργα ανακατασκευής στο κτίριο που θα υποδεχεί είκοσι ανήλικους, που φτάνουν στην Ελλάδα χωρίς να συνοδεύονται από πρόσωπο που ασκεί τη γονική τους μέριμνα.Στο τριώροφο ακίνητο, που βρίσκεται επί της οδού Αλεξανδρείας και το οποίο πρόσφατα παραχώρησε ο δήμος Θεσσαλονίκης στην Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης- ΑΑΕ/ΟΤΑ (πρώην Μητροπολιτική Ανάπτυξιακή Θεσσαλονίκης- ΑΑΕ/ΟΤΑ) θα παρέχεται στους ανήλικους πρόσφυγες στέγαση, σίτιση, καθαριότητα, φύλαξη, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, φαρμακευτικής και υγειονομικής περίθαλψης.
    Η δομή θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, εφτά ημέρες την εβδομάδα, και θα παρέχεται επίσης ψυχοκοινωνική στήριξη, συμβουλευτική και νομική υποστήριξη, εκπαίδευση και διερμηνεία σε γλώσσα που κατανοεί κάθε ανήλικος.

    Οι είκοσι ωφελούμενοι ανήλικοι θα επιλεγούν με βάση τις κατευθύνσεις του αρμόδιου υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης του δήμου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αβαρλής, "θα διαθέτουν όλα τα έγγραφα και θα γίνεται σχετικός έλεγχος της κατάστασης της υγείας των παιδιών διότι θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα για την προστασία των ανηλίκων που θα μείνουν στη δομή".
    Σύμφωνα με τον κ. Αβαρλή, τη δεδομένη στιγμή δεν έχει ληφθεί απόφαση για λειτουργία επιπλέον δομής από τον δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο δέσμευση της διοίκησης είναι να σταθεί αρωγός στην ευρύτερη προσπάθεια για την προστασία των ανήλικων ασυνόδευτων προσφυγόπουλων και η λειτουργία επιπλέον χώρου θα καθοριστεί από τις ανάγκες που θα προκύψουν.
    Τον ρόλο του φορέα διαχείρισης και λειτουργίας του έργου αναλαμβάνει για λογαριασμό του δήμου Θεσσαλονίκης η Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης ΑΑΕ/ΟΤΑ, ενώ η λειτουργία της Δομής Φιλοξενίας θα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από το Εθνικό Πρόγραμμα του Ταμείου του Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.''

    Ελεύθερα πια μπορούν να κάνουν αίτηση ασύλου οι 1.800 παράνομοι μετανάστες που πέρασαν τον Έβρο τον Μάρτιο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866415_eleythera-pia-mporoyn-na-kanoyn-aitisi-asyloy-oi-1800

    ''Πέρασε ο ένας μήνας της αναστολής αιτήσεων των παράνομων μεταναστών που κατάφεραν να μπουν στην χώρα κατά τις απόπειρες εισβολής στον Έβρο και πλέον μπορούν και αυτοί με την ησυχία τους να κάνουν αίτηση!«Στροφή 180 μοιρών κάνει η Αθήνα. Όπως πληροφορήθηκε η Die Welt από κυβερνητικούς κύκλους, πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα τον Μάρτιο αποκτούν πρόσβαση στη διαδικασία ασύλου», γράφει η γερμανική εφημερίδα με τίτλο «Αίτηση ασύλου μπορούν τελικά να καταθέσουν 1.800 παράνομοι μετανάστες».
    Η Die Welt επισημαίνει: «Από το πρωί της Δευτέρας περίπου 1.800 που ζουν στα κλειστά κέντρα στη Μαλακάσα και τις Σέρρες απαντούν στο ερώτημα αν θέλουν να καταθέσουν αίτηση ασύλου. Έχουν ωστόσο και μια δεύτερη επιλογή. Να επιστρέψουν οικειοθελώς στην πατρίδα τους. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν από τις ελληνικές αρχές 2.000 ευρώ ανά άτομο».''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαγόρευση κυκλοφορίας: Μουσουλμάνοι κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους και προσεύχονται

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/866500_apagoreysi-kykloforias-moysoylmanoi-kykloforoyn-eleythera ( · → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν,εικονες και καταστασεις πακιστανοισλαμοποιησης σε ελληνκη πολη εν ετει 2020)

    ''Ως γνωστόν η απαγόρευση κυκλοφορίας και τα πρόστιμα αφορούν τους Έλληνες και μόνο. Αντίθετα οι αλλοδαποί απολαμβάνουν πλήρους ελευθερίας να κυκλοφορούν και να προσεύχονται την ώρα που οι Εκκλησίες είναι κλειστές.
    While Greece is under quarantine because of COVID19, muslims are publicly performing the Izaan prayer at night."Izaan" means “submission”, “obedience”, “acceptance”
    https://twitter.com/john_wayne_gr/status/1247904559533449218 ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΡΔΕΣ: Ὅποιος ἤ ὅποιοι τοὺς εἶδαν εἰδοποίησαν τὴν ἀστυνομία;; Τὰς φωτογραφίας τὰς ἔστειλαν πάραυτα εἰς τὸν εἰσαγγελέα;; Παιδιά, πάρετέ το ἀπόφασιν: Αὐτὴ εἶναι ἡ κατάστασις καὶ μὲ τὸν τρόπον αὐτὸν θὰ τὴν ἀντιμετωπίσουμε, καὶ τὰ καραγκιοζιλίκια τέλος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive