Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Μεταξύ μας τώρα ε; είμαστε για ΔΕΣΙΜΟ!! Κρήτη: Αστυνομικός έκοψε κλήση σε άστεγο επειδή ΔΕΝ έμεινε ... σπίτι (που ΔΕΝ έχει) και κυκλοφορούσε έξω! ΦΩΤΟ

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως αστυνομικός στο Ρέθυμνο έκοψε κλήση σε έναν άστεγο για κυκλοφορία χωρίς δικαιολογητικά στο δρόμο. Μάλιστα ο ίδιος διαπίστωσε και έγραψε στην κλήση πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν άστεγος! Όπως αναφέρει...
το cretalive.gr, η είδηση και η φωτογραφία της κλήσης έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή στους πολίτες, που θεωρούν ότι στην προκειμένη περίπτωση ο αστυνομικός έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.
Όπως ήταν λογικό, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης κινητοποιήθηκε. Οι υπηρεσίες της Α.Δ. Ρεθύμνου θεωρώντας πως επρόκειτο για μία αστοχία, εντόπισαν τον άστεγο συμπολίτη, από τον οποίο πήραν την κλήση και με την απαραίτητη διαδικασία η κλήση διαγράφηκε. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ένα κατάλυμα για τον άστεγο πολίτη, ώστε να μπορέσει να στεγαστεί όχι μόνο προσωρινά, αλλά και μόνιμα.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή υπάρχουν αφανείς άγιοι ανάμεσά μας, λέτε ο αστυφύλακας, εσκεμμένως, να τού έδωσε κλήση για να τον βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive