Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ιατρική Βεβαίωση Εμβολιασμού


Εκτυπώστε την γιατί θα χρειασθεί σύντομα και να δούμε αν θα τολμήσει κάποιος γιατρός dealer των φαρμάκων και των εμβολίων της ...
Big Pharma να την υπογράψει!
"ΧΡΗΣΤΟΣ" 

2 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με Υγεία, παρακαλώ για την μη δημοσίευση του σχολίου μου, το οποίο είναι μία φιλική συμβουλή. Θα ήταν καλύτερο να δημοσιεύσετε το έγγραφο σε μορφή pdf, είτε αν το έχετε είτε online υπάρχουν σελίδες που τα μετατρέπουν και να το εισάγεται μέσω Google Drive. Ή μάλλον και ως εικόνα μπορείτε να το περάσετε στα αρχεία drive και από εκεί να το ενσωματώσετε στην ανάρτηση στο πεδίο HTML, με την βοήθεια του παρακάτω συνδέσμου: ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ PDF ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE DRIVE ΜΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ με τον ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΩΔΙΚΟ.
    Εγώ βάζω διαστάσεις Width690XHeight975 εσείς θα ήταν καλό επειδή η κυρίως οθόνη είναι λίγο πιο στενή να βάλετε Width600xHeight850. Για οποιαδήποτε βοήθεια αν χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μου στο email: irineos76hemer@gmail.com.
    Δείτε δική μου ανάρτηση με ενσωμετωμένο pdf: ZANTE FERRIES Τροποποίηση δρομολογίων ΑΔΑΜ. ΚΟΡΑΗΣ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
    Φιλικά Ειρηναίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην μια λεει οτι το εμβολιο ειναι ακινδυνο και χωρις παρενεργειες και στο τελος λεει οτι ενημερωσε για πιθανες παρενεργειες χωρις να εξηγει ποιες οπως εκανε στην αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive