Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Η Κλέλια Θεοδώρου βγάζει τα εσώρουχα της και ποζάρει ολόγυμνη. ΦΩΤΟ

Το εκρηκτικό της μπούστο που «αναγκάστηκε» να μικρύνει γιατί δεν χωρούσε σε μαγιό..

Είναι από τις Ελληνίδες που γεννήθηκαν στο εξωτερικό, ακολούθησαν καριέρα μοντέλου και στη συνέχεια έγινε τηλεστάρ. Η Κλέλια Θεοδώρου έγινε Ακυρίως για το μεγάλο φυσικό της στήθος.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πλίμουθ της Αγγλίας, αλλά έχει ρίζες και από την Ελλάδα, πράγμα που της δίνει ένα ιδιαίτερο μεσογειακό ταμπεραμέντο που τρελαίνει τους Βρετανούς. Η Κλέλια βγήκε «Miss Great Britain» ενώ στη συνέχεια απασχόλησε με τα καμώματα της καθώς πρωταγωνιστεί στη ριάλιτι σειρά, Towie, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Το 25χρονο μοντέλο σε μια από την πιο σέξι και αποκαλυπτική της φωτογράφηση μας δείχνει τις πληθωρικές της καμπύλες και το πλούσιο μπούστο της ποζάροντας ολόγυμνη στο κρεβάτι. Μάλιστα όπως έχει δηλώσει η ίδια αναγκάστηκε να μικρύνει το στήθος της γιατί δεν μπορούσε να βρει ρούχα και μπικίνι για να χωρέσει.
Δείτε κι άλλες σέξι πόζες της:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive