Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Οι αμερικανοί κατάσκοποι ισχυρίζονται ότι ο κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί στην Κίνα, τη Βόρεια Κορέα και τη Ρωσία

Οι οργανισμοί δεν αναζητούν απλώς ακριβείς αριθμούς, αλλά και για τυχόν ενδείξεις των πολιτικών επιπτώσεων του τρόπου αντιμετώπισης της κρίσης.
WASHINGTON (ΗΠΑ) - Καθώς οι αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας προσπαθούν να συγκεντρώσουν μια ακριβή εικόνα των επιδημιών του κορωναϊού στον κόσμο, διαπιστώνουν σοβαρά κενά στην ικανότητά τους να αξιολογούν την κατάσταση στην Κίνα, τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με πέντε αμερικανικές κυβερνητικές πηγές εξοικειωμένες με αναφορές πληροφοριών.
Γράφει ο Mark Hosenball....
Πηγή: Reuters
Οι οργανώσεις έχουν επίσης περιορισμένη αντίληψη για τον πλήρη αντίκτυπο της πανδημίας στο Ιράν, αν και πληροφορίες σχετικά με τις λοιμώξεις και τους θανάτους μεταξύ της άρχουσας τάξης και του κοινού είναι όλο και πιο διαθέσιμες στα επίσημα και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν δύο πηγές.

Οι τέσσερις χώρες είναι γνωστές από τις αμερικανικές υπηρεσίες κατασκοπείας ως "σκληροί στόχοι" λόγω των βαρών κρατικών ελέγχων στην πληροφόρηση και της δυσκολίας, ακόμα και σε κανονικές περιόδους, της συλλογής πληροφοριών από τους κλειστούς κύκλους ηγεσίας.

Μια ακριβής εκτίμηση των επιδημιών αυτών των χωρών θα βοηθούσε τις αμερικανικές και διεθνείς προσπάθειες να περιοριστούν τα διορθωτικά και ανθρώπινα διόδια από το COVID-19, η ασθένεια που προκαλείται από τους κοροναϊούς, λένε οι ειδικοί.

Οι οργανισμοί δεν αναζητούν απλώς ακριβείς αριθμούς, αλλά και για τυχόν ενδείξεις των πολιτικών επιπτώσεων του τρόπου αντιμετώπισης της κρίσης.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/04/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive