Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Εξισλαμισμός και τσαντιροποίηση της Ελλάδας… Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Αυτό είναι το μέλλον πληθώρας ξενοδοχείων στην Ελλάδα, ειδικά μετά τον κορονοϊό. Όπου μένουν οι νομάδες της Αφροαραβίας το μετατρέπουν σε τσαντιρομαχαλά με κρεμασμένες άπειρες σωβρακοφανέλες, όπως κάνουν στα πλινθόκτιστα παραπήγματά τους, από όπου μας κουβαλιούνται.... Ολόκληρες περιοχές και γειτονιές δεν παρουσιάζουν καμία τάξη ευπρέπειας και καθαριότητας, αλλά ουδείς ενοχλείται.

Μία ολόκληρη χώρα τσαντιροποιείται, μουσουλμανοποιείται, η κυβέρνηση θρασύτατα μεταφέρει πληθυσμούς λαθρομεταναστών και εποικίζει περιοχές, θρασύτατα επιβαρύνει τους φορολογούμενους με την περίθαλψη τους, θρασύτατα μας επιβάλλει να ανεχόμαστε εικόνες και συμπεριφορές που προσβάλουν εμάς και τον πολιτισμό μας και ακόμη πιο θρασύτατα διαφημίζει την ανικανότητα της ως επιτυχία.
Αν ισχύει ότι τα 700 εκ. που εξήγγειλε η ΕΕ για δήθεν ενίσχυση άμυνας της χώρας τελικά διατίθενται για το ευ ζην των τριτοκοσμικών, είναι ολοφάνερο ότι η χώρα προορίζεται να γίνει ο καταυλισμός της Ευρώπης, που θα διαχειρίζεται η Υπατη και ο Υπατος και η εκάστοτε γκυβερνησάρα θα έχει ρόλο guest star.
Η γκυβερνησάρα, που μας διαφημίζει την δημοφιλία της στους καμένους εγκέφαλους, δεν συνεχίζει απλά το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει πατήσει και γκάζι.
Η σιωπή του πολιτικού κόσμου είναι τρομακτική.
Κατά τα άλλα 150 κρούσματα, ούτε 1, ούτε 2, γιατί όσο εμείς ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, με ολική απαγόρευση και SMS για το παραμικρό, στα Κρανίδια τα λάθρο τόσο καιρό ζούσαν την ζωάρα τους.
Να πληρώσουν η Υπατη και οι Μητσοτακομηταράκηδες την κούρα.
#ουστ

Ελένη Παπαδοπούλου 

1 σχόλιο:

  1. Επειδή δεν θα έχουν κίνηση τα ξενοδοχεία φέτος, θεωρούν σωστό το νοίκιασμα των ξενοδοχείων τους στις ΜΚΟ για να βάλουν μέσα λάθρο. Έχουν πάρει χαμπάρι ότι όταν θα φύγουν από τα ξενοδοχεία τους τα λεφτά που θα πάρουν θα τα δώσουν για ανακαίνιση & απολύμανση. Για να μην αναφέρω τα ταξί που πάνε κι έρχονται στα Πατήσια με λαθραίους μέσα.? Ήθελα να ήξερα άλλοι ένοικοι στις πολυκατοικίες αυτές δεν υπάρχουν να διαμαρτυρηθούν που τους γεμίζουν λαθραίους στη διπλανή τους πόρτα.? Κοιμηθείτε όλοι και η τύχη σας δουλεύει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive