Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Η Δόμνα Μιχαηλίδου δίνει γη και ύδωρ στους μετανάστες – Απίστευτες παροχές για (παράνομους) ασυνόδευτους. ΔΕΣ ΤΟ ΦΕΚ

Μετανάστες
ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚΤα διαμερίσματα πρέπει να διαθέτουν κατ΄ ελάχιστον την παρακάτω υλικοτεχνική υποδομή: α) Επαρκή επίπλωση (κρεβάτια, ντουλάπες, μικρά ατομικά έπιπλα με δυνατότητα ασφαλούς αποθήκευσης, όπου αυτή δεν παρέχεται διαφορετικά, γραφεία μελέτης) για την κάλυψη των αναγκών των ασυνόδευτων ανήλικων. β) Οτιδήποτε άλλο απαιτεί η λειτουργία ενός μέσου νοικοκυριού, όπως ενδεικτικά:...
κουρτίνες, καρέκλες, καναπέ/καναπέδες, τραπεζαρία για λήψη γευμάτων, μοκέτες, καθρέπτες, οικιακά σκεύη και εξοπλισμό κουζίνας π.χ. μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια. γ) Ηλεκτρικές συσκευές νοικοκυριού, όπως πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα, απορροφητήρα καθώς και «μικρές» οικιακές συσκευές, όπως βραστήρα νερού κ.ο.κ. δ) Κατ’ ελάχιστον δύο (2) σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων. ε) Κατάλληλο εξοπλισμό για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στο Διαδίκτυο. στ) Εξοπλισμένο κουτί πρώτων βοηθειών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ
Κάθε όριο προκλητικότητας απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων, που εδώ και χρόνια υπομένουν αγόγγυστα τις ισλαμικές ορδές, οι οποίες φτάνουν με αμείωτη ένταση στην πατρίδα τους, ξεπέρασε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Μένοντας μακριά από το πρόβλημα και υπό τη ζεστασιά του γραφείου της στο κέντρο της Αθήνας, φαίνεται ότι αδιαφορεί για τον Γολγοθά των τοπικών κοινωνιών, που υποφέρουν από τον υπερπληθυσμό προσφύγων και παράνομων μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου και φέρνει στις τοπικές κοινωνίες έναν νέο βραχνά και εστία ανησυχίας.
Σύμφωνα με την απόφασή της, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 31 Δεκεμβρίου 2019, από τον ερχόμενο Μάρτιο ανήλικοι ασυνόδευτοι άνω των 16 ετών θα μπορούν να… σουλατσάρουν ελεύθερα στις πόλεις της χώρας μας και να διαμένουν σε διαμερίσματα, απολαμβάνοντας παροχές που πολλοί Έλληνες θα δουν μόνο στα όνειρά τουςΜάλιστα, οι έφηβοι αλλοδαποί θα παίρνουν σε τακτική βάση οικονομικό βοήθημα με μετρητά ή προπληρωμένη κάρτα και έτσι θα μπορούν με άνεση να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους χωρίς το άγχος της επιβίωσης, που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

2 σχόλια:

  1. Να τους πάρει σπίτι της.
    Αλλά είπαμε είναι πολλά τα λεφτά του Σορος.


    Αγγελική Αχαρναί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαινεται η καταντια και ο κατηφορος να μην εχουν σταματημο:

    Μεταναστευτικό: Ημιαυτόνομη διαβίωση ασυνόδευτων ανήλικων άνω των 16 ετών σε διαμερίσματα

    https://www.protothema.gr/greece/article/962711/metanasteutiko-imiautonomi-diaviosi-asunodeuton-anilikon-ano-ton-16-eton-se-diamerismata/ (αξιζει να διαβαστει ολο ,στην πλειονοτητα ειναι ασυνοδευτοι μαντραχαλοι απο αφγανισταν και πακισταν ...η απολυτη ξεφτιλα,ασυνοδευτοι μαντραχαλοι απο πακισταν,αφγανισταν,μπαγκλαντες,αιγυπτος,κονγκο,μαροκο,αλγερια κλπ...οπου ο καθενας δηλωνει οτι ηλικια του καπνισει,για ασυνοδευτους ανω των 14 ετων που δεν προερχονται απο εμπολεμες περιοχες θα επρεπε να ακολουθει αμεσα η απελαση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive