Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΗΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ Δημοτικός σύμβουλος στην ΠΑΤΡΑ - Πολιτευτής Σύριζα: "Ο Μητσοτάκης είναι ένας μ@λάκας πρωθυπουργός και γράφει στα @ρχίδια του τα πάντα..". ΠΡΟΣ ΤΙ η έκπληξη; Στις γιάφκες των Εξ Αρχείων οι αναρχοαλήτες ΕΤΣΙ μιλάνε. Είναι και η έλλειψη ρίψεων μολότοφ, οι καταστροφές που δεν κάνουν, ε, να πουν και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα. ΦΩΤΟ

Χυδαία επίθεση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη, Τσιόδρα, ΧαρδαλιάΑίσθηση προκαλούν οι εκφράσεις με τις οποίες ο κ. Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, επιτίθεται στον πρωθυπουργό και στους Νίκο Χαρδαλιά και Άδωνι Γεωργιάδη. 
Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας - Ηλίας Γρήγορης: Εύχομαι η Σία ...
Ο σύντροφος Ηλίας Γρηγόρης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής και τώρα δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, με αφορμή την παράσταση της Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό, αποκάλεσε σε ποστ στο Facebook μ@λάκα τον πρωθυπουργό και είπε ότι γράφει στα αχρ@δια του τα πάντα....
 Σε άλλο ποστ μιλάει για «χωροφυλακίστικες μ@λακιες» του Νίκου Χαρδαλιά, ενώ σε άλλο αποκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη «ο αρχί@ης». Στο θέμα μάλιστα αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι και για τον ίδιο εκφράστηκε με απαξιωτικό τρόπο το συγκεκριμένο στέλεχος. Συγκεκριμένα, σε αναρτήσεις του τις τελευταίες ώρες, σχολίασε την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και προσβάλλοντας δημόσια την προσπάθεια στελεχών της κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «επιτέθηκε» και στον Άδωνι Γεωργιάδη, χρησιμοποιώντας απολύτως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:
Επιπλέον, σε άλλη ανάρτησή του, αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού. 
Τέλος, σε μία από τις αναρτήσεις του, αναφέρεται και στους δημοσιογράφους, στους οποίους επιτήθεται επίσης με άκρως προσβλητικές εκφράσεις:

Online

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΛΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕ ΜΟΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive