Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Τρία πιστόλια βρέθηκαν στην οικία του ενόπλου που πυροβόλησε εναντίον του Πακιστανού γείτονά του

τμήμα
Τρία πιστόλια εντόπισαν οι άντρες της Αστυνομίας εντός της οικίας του 53χρονου Έλληνα δράστη που σκόρπισε τον πανικό χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, όταν άρχισε να πυροβολεί εναντίον της οικίας ενός Πακιστανού γείτονά του...

Ο γείτονας που διαμένει επί της οδού Ιουλιανού 73, κάλεσε στο «100» την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι ο γείτονάς του πυροβόλησε χωρίς λόγο εναντίον του και στη συνέχεια κρύφτηκε μέσα στο σπίτι του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που όντως εντόπισαν μία οπή από πυροβολισμό στον τοίχο του διαμερίσματος του άντρα από το Πακιστάν.
Επί τόπου είχε σπεύσει και διαπραγματευτής της Αστυνομίας και ακολούθησαν για αρκετές ώρες διαπραγματεύσεις, για να παραδοθεί ο δράστης ο οποίος είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του.
Πρόκειται για άτομο που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογες πράξεις και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τελικά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα αποφασίστηκε και έγινε επέμβαση αστυνομικών οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν συνολικά τρία πιστόλια.
Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive