Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ίλιον: Ο αδερφός της 8χρονης που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα διαψεύδει τους γονείς του

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένα 8χρονο κορίτσι με τραύματα από σφαίρα στο πόδι από το μεσημέρι του Σαββάτου. Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθησαν, οι δύο γονείς της ...
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 31χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού ισχυρίστηκαν ότι είχαν βγει βόλτα με τα δύο παιδιά τους, την κόρη τους και τον 5χρονο γιο του και κάποια στιγμή βρήκαν στον δρόμο ένα μπρελόκ-όπλο.
Όπως υποστήριξαν οι δύο γονείς, τα παιδιά περιεργάζονταν το μπρελόκ-όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μιλώντας στους αστυνομικούς το παιδί είπε ότι το όπλο το βρήκε κάτω από το μαξιλάρι του πατέρα του, έπαιζε μαζί του όταν ένιωσε ένα πόνο στο χέρι και στη συνέχεια είδε την 8χρονη αδελφή του να πιάνει το πόδι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive