Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΓΥΦΤΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΛΛΥΠΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΕΣΤΕΙΛΑΝ 3 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Η ''ΒΑΛΥΡΑ'' ΤΗΣ ΙΘΩΜΗΣ: Βαλύρα:Σε Φαρ Ουέστ μετατράπηκε χθες ...
Σε επιχείρηση σε καταυλισμό για να συλλάβουν καταζητούμενο. Ανάσταση στο νοσοκομείο Καλαμάτας έκαναν τρεις αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που δέχθηκαν επίθεση από εξαγριωμένους γύφτους, όταν πήγαν σε καταυλισμό στην περιοχή της Βαλύρας στη Μεσσηνία για να συλλάβουν έναν καταζητούμενο γύφτο που κρυβόταν εκεί! Οι δυνάμεις της Αστυνομίας...
πήγαν το βράδυ του Μ. Σαββάτου στον καταυλισμό όπου βρισκόταν ο συγκεκριμένος γύφτος που καταζητείται με εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις για σωρεία αδικημάτων. Όμως, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα γύφτων... που έδειραν χωρίς οίκτο τους αστυνομικούς και επιχείρησαν να τον φυγαδεύσουν. Ακολούθησε σύρραξη, κατά την διάρκεια την οποία τραυματίστηκαν οι τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες Πάντως, η επιχείρηση στέφθηκε από επιτυχία, αφού κατάφεραν να συλλάβουν τον καταζητούμενο καθώς και άλλους δυο γύφτους που τους επιτέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive