Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΠΟΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;;; ΟΧΙ ΕΝΑ, ΟΧΙ ΕΝΑΜΙΣΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ


Δεν πάνε για ένα, δεν πάνε για ενάμισυ,2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ. Δεν τους κοστίζει και τίποτα, ηλεκτρικό, γκάζι και φαί όλα πληρωμένα από τους φυλακισμένους..."Η ολλανδική κυβέρνηση δεν γνωρίζει πόσο καιρό χρειάζονται αυστηρά μέτρα για την καταστολή του νέου ιού SARS-CoV-2."
Ο λαός μπορεί να χρειαστεί να κάνει μεγαλύτερη κοινωνική αποστασιοποίηση για ένα ή ακόμα και αρκετά χρόνια πριν τελειώσει η πανδημία. Είναι όλα μελετημένα και έχουν καλέσει καθηγητές και ερευνητές, κάνουν διαφημίσεις και πληρώνουν τηλεπερσόνες για να πείσουν τον λαό να κάτσει μέσα.
Δυστυχώς είναι πραγματικότητα. Έχουν πολλούς καλοπροαίρετους επιδημιολόγους, μαθηματικούς, ψυχολόγους και μοντέλα υπολογισμού για το άμεσο μέλλον. Αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο. Πως γνωρίζουν οι τηλεπερσόνες το άγνωστο χρονικό λοκνταουν και πως έχουν πείσει τους εαυτούς τους ότι διακηρύσουν την αλήθεια; Πως;;;
Μετά πληρωμής!  Η ολλανδική κυβέρνηση πληρώνει τις τηλεπερσόνες να μεταδώσουν το μήνυμα "καθήστε μές τα σπίτια σας".
Ο μισθός είναι γύρω στα 60-100 χιλιάρικα ή και πολύ περισσότερα...ποιος θα δηλώσει την αλήθεια;;; Έγιναν και ερωτήσεις στην βουλή αλλά ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να απαντήσει δημοσία πόσα λεφτά τους πληρώνουν...
Βρισκόμαστε σε ένα άγνωστο σταυροδρόμι και κανείς δεν ξέρει αν θα πάμε αριστερά, ή δεξιά, μπροστά ή πίσω. "Τα σενάρια είναι χωρίς εξαίρεση μακράς διαρκείας (...) Ένα χρόνο, δύο χρόνια, αυτό το σενάριο εξετάζουν οι επιστήμονες της κυβέρνησης της Ολλανδίας.
https://taigetosblog.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive